resim
Samuel Eto'o
Görev:Başkan
Takım:Kamerun
Yaş:43
Uyruk:Kamerun
  • 232
    attığı golleri yeni izledim. kesin olarak söyleyebilirim ki eto'o bitmemiş.

    kendisinin attığı gollerden atabilmeyi geçtim, yarısı kadar beceri gerektiren golleri bile atabilecek forvet oyuncumuz yok ne yazık ki.

    ikinci gol hadi neyse, zıbam diye gömçürmüş, top ayağına güzel oturmuş ve enfes bir gol olmuş. kendini ayarlama, zamanlama, yandan gelen topa gelişine vurabilme bunlar tabi ki önemli ama ayağına oturduğu takdirde eto'o kadar yetenekli olmayan biri bile bu golü atabilir.
    https://vine.co/v/epAxtvjBTLL

    ama ilk gol? top nasıl sürülür, nasıl vücut çalımı atılır, rakip oyuncu nasıl oyundan düşürülür, ders gibi gol. işte bu dünyanın en iyilerinin atabileceği tarzda bir gol.
    https://vine.co/v/epATJnxtdvw
    bizim takımın forvetlerini düşünüyorum da yok yani kafamda bile canlanmıyor böyle gol atabildikleri. zihnimde umut bulut daha ilk pozisyonda topu ayağından açıp rakibe kaptırıyor, sonra dengesiz girip faul yapıyor ve itiraz ediyor. burak yılmaz arkadan gelen adamın kendisine hafif müdahalesinde kendini yere bırakıyor ve hakem faulü vermeyince başını ellerinin arasına alıp yerde tepiniyor. yok yani olmuyor. bir podolski atabilir bunu o da bu aralar formsuz.

    yaşı 34 falan ama bu yoklukta oldukça gideri vardı bu adamın ya. her türlü fark yaratırdı bizim takımda. üstelik bizde oynaması için antalya kadar para bayılmamıza da gerek yoktu. sampdoria'dan yıllık 1.5 milyon euro alıyormuş adam. bu civarda bir yıllık ücretle kendisini kadromuza katabilirdik. drogba'nın verdiği katkıya benzer, hatta belki de daha fazlasını da alabilirdik 1-2 sezon. yazık oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın