• 24096
    gs 2 yıl önce real madrid ile başa baş oynadı. 3-1 olunca acaba dedik.

    sneijder gibi oyuncu yok kardeşim.öyle bir adam ki bu adamın adı stadyumlara verilecek gelecekte. ama oyunu rakip sahada oynamalısın.
    burak yılmaz, gizli savunma gibi. çünkü tehdit ediyor. burak varken ön liberolar defanslar üstüne gidiyor hücuma çıkamıyor.
    galatasaray yönetimi çıkıp satmıyoruz kardeşim muslera'yı demezse muslera o golü yer. maç öncesi burak haberini çıkarttırmayacaksın.
    hamza hoca eleştirileri okuyor, kafaya takıyor. siz galatasaray hocasınız ağzında kuş tutsan eleştirileceksin takmayacaksın hocam.
    bilal maçı 0 top çalma, 0 pas arası ile tamamladı. penaltıda da hatalı. orada melo olsaydı tereyağından kıl çeker gibi topu çalardı.
    hamza hocanın kafası çok karışık. sol bek olarak transfer edilen carole böyle ısındı ısındı tam girecekti girmedi, rodriguez de öyle.
    yönetimde çok değerli isimler var hiç duymuyoruz. daha fazla kişi ön plana çıkmalı. açıklamalar hep hamza hocanın üstüne kalıyor.
    yönetimin eleştirilmesi normal. taraftar herşeyi görüyor. zlatan'ın adı geçiyor. adamlar yalanlamıyor bile çıkıyor 15 ağustos diyor.
    15, 15, 15 ağustos diyip durdular. e 15 ağustos geldi, geçti 21 ağustos'a sarktı taraftara düzgünce açıklasalardı bu tepki olmaz.

    ali ece
App Store'dan indirin Google Play'den alın