resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4549
    şu konuda beynimizi yakan hoca.

    konu; transfer.

    yandık amk. kısa devre yaptım. birader yönetim kötü zaten. kimse yönetim iyi demedi. ama bu yönetim ile çalışmayı da ben istemedim. hamza hoca istedi. madem istedikleri yapılmayacaktı anlaşmasaydı kardeşim. mancini'nin de istedikleri olmadı. adam bıraktı gitti.

    ayrıca, ''bilal'i, jem'i, sabri'yi istemiyorum, yerine adam gibi stoper istiyorum.'' dedi de yönetim, ''yok biz illa jem'i alacağız.'' mı dedi. sapık sapık konuşmayın. gayet de bu 3 işe yaramaz oyuncu yerine adam gibi stoper alınırdı. elinde bonservisi olan maxi pereira alınırdı ki anlaştılar ama istedikleri 3 milyon euro'yu vermediler. kendisi adam gibi stoper istemedi, adam gibi sağ bek de istemedi. gelişme açık, genç stoper istedi. istediği sağ bek ise sabri. bunlarla ilgili de açıklamalar var, kayıtlar var. nerede istemiş adam gibi stoper ve sağ bek bir çıkarın gösterin.

    5 kuruşa 3 köfte olmuyor. ne yapacaktı gomez 1 milyon euro'ya mı oynayacaktı. ''gomez pahallı istemiyorum.'' demedi mi ? ''burak'ı nasıl yedek oturtacağız.'' demedi mi ? ''tatlı rekabete girecek forvet istiyoruz.'' demedi mi ? bu tanımların hangisi gomez'e uyuyor. gomez'i istemişmiş. nah istedi. istediği forvet ömer niyaz.

    boşuna onu istedi, bunu istedi alınmadı diye savunmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın