resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4542
    kurduğu kadronun yanlış olduğunu bas bas bağırdık. eksik bölgeleri bağırdık. ama nafile. kendi transfer ettiği oyuncuları bile kullanamıyor.

    hani jem paul rotasyon topçusuydu. kemik gibiydi. defansif orta sahan eksik iken neden oynatmıyorsun ?

    hani bilal'i daha önde kullanıyordun sen. hadi transfer ettin anladık bari adamı kendi bölgesinde oynat. neden geride oynatıyorsun ?

    yasin hazırlık maçlarında sağda oynadı. carole sol açık oynadı. olcan ne oynadı ya hazırlık maçlarında. neden ilk 11'i hak ediyor bu adam be. neden ?

    bakın eğer takımının yaş ortalaması 20-21 olsaydı, sadece takım oyununda problem yaşasaydı, takımı yeni olsaydı, kendi yeni teknik direktör olsaydı; derdim ki ilk maç olur böyle şeyler. hiçbiri yok. hamza'nın hiçbir bahanesi olmamalı. fenerbahçe olsa tamam, yeni teknik adam yeni oyuncular. beşiktaş olsa tamam, yeni teknik adam yeni oyuncular. bu takımın bir senedir başındasın ya bir. bir senedir takım ile antrenman yapan adam için daha ilk maç denir mi ya. takım yeni değil zaten sorunları nasıl transfersiz çözüyorsun. madem çözebiliyorsun neden problem yaratıyorsun ? çöz o zaman bedavaya mı çalışıyorsun ? bariz bireysel bölgesinin ağzına sıçan oyuncuların var. sabri zamanla daha iyi bir sağ bek mi olacak ? ne zamanı amk. bilal zamanla gençleşecek mi ? bu adam bilaljin button mı ? koskoca galatasaray sivasspor'dan 20 tane daha fazla pas yapıyorsa burada bir sıkıntı var demektir kardeşim. lamı cimi yok. bahane üretmeye de gerek yok. hani adamlara karşı üstün oynarsın. sen 500 pas yaparsın adamlar anca 120 pas yapar. kontradan gol atar, senin takımın aslanlar gibi saldırır, tamam derim. zamanla olacak.

    bakın sivasspor ya rakip. adamların kaçırmadığı gol kalmadı. bu takım 10 gün önce mi kuruldu yahu. insanı çıldırtmayın. ali ece gibi çıldıracağım şimdi. top atıyor adam top. bu nedir ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın