resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4531
    galatasaray takımı oyuncularının cv'lerine baktığımızda ligi alır götürür diyoruz ama sahada cvler oynamıyor. bunu daha önce defalarca kez gördük. süperlig kötü diyoruz ama süperligde temposu olmayan, güçlü olmayan futbolcu barınamıyor. bir dönem klasıyla iş yapıyor ama sonrası çöküş.

    bizim takımın as oyuncularına bakıyoruz sabri-hakan-selçuk-bilal-sneijder'in temposu yok, güçlü değiller. takımın yarısının fizik gücü bitik durumda. böylesi bir takımın şampiyon olması ancak diğer takımların da berbat olmasıyla olur. geçen sene aynen böyle oldu. hamza hoca bunu bence göremedi. evet onun da başarısı yok sayılamaz ama birinci faktör diğer takımların bizden daha kötü olmasıydı. biz kötünün iyisi olarak kötüler arasında en uyumlu takım olduğumuz için şampiyon olduk. bunu geçen sene biz farketmiştik ve hazırlık kampından beri bas bas bağırmamamızın nedeni buydu. önemli olan kazanırken işlerin kötüye gitmesini görebilmektir.

    takımın oyununda olumlu anlamda gram değişiklik yok. yine spontane gelişen hücumlar ve bireysel becerilere dayalı anlayış hakim durumda. büyük takım böyle oynamaz. prandelli zamanında da büyük takım sadece burak'a uzun top atarak oynamaz dedik oynayamadı. bu sefer hamza hocaya da aynısını söylüyoruz. böyle devam ederse görevi devraldığı hafta bir başkasına devreder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın