resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 9386
    isterse her maç bok çuvalı gibi oynasın, zerre laf etmem. çünkü azıcık bir zekan varsa aslında bu adamın "bok gibi" oynaması gerektiğini anlarsın.

    bu sözlüğe ilk yazar olduğum dönemler sneijder itin götüne sokuluyordu. net kere net, o günleri unutmadım, unutmam. o günler dahi her zaman bu aslan parçasını korudum ve koruyacağım.

    kimse bu adama bok atmaya çalışmasın. hepiniz alıştınız uzaktan bam güm vursun gol olsun. hamza'nın bir taraflarını toplasın. bu adamın işi gol atmak değil! at-tır-mak! oyuna yön vermek! ama gel gör ki böyle adamlar yok bizde. hal böyle ki bu adamı deslekleyecek orta sahadan eser de yok takımda. fenerbahçe gibi kadron olur, sağdan soldan yardıran, hayvan gibi bitiren, arkayı sağlama alacağın bir takımın olur, o zaman hala kötü oynuyorsa itin götüne hep birlikte sokrız. diego'da ki gibi.

    ama şu takımda kendisine laf atan ancak alışmış adamdır. derler ya "alışmış kudurmuştan beterdir" diye. ya hamza efendi, bu söz tam senin için söylenmiş. senin hatırına çocukların oynayacak, kazanamadığımız zaman sneijder'e bok atılacak. yok öyle dünya!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın