resim
Bilal Kısa
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 595
    alınmasını hiç istemeyen, bunu da kendisi ile ilgili daha önceki tek entry imde belirttiğim ve bolca ofsayt yediğim bir isim bilal; ne var ki:

    15 ağustos 2015 sivasspor galatasaray maçı performansı gerçekten çok yetersizdi; özellikle maçın sonunu getiremedi. oyundan acayip düştü. ne var ki kendisinin bunda inanın zerre suçu günahı yok. tek suçlu hamza hoca'dır. hamza hoca gerçekten kendisini melo'nun alternatifi olarak düşünerek aldıysa bizim bittiğimizin resmiydi ki allah'tan melo takımda kaldı. bilal ve selçuk herhangi bir deplasman maçında beraber oynayamaz, oynatılmamalıdır! hele de allah korusun bir şampiyonlar ligi deplasmanına falan böyle çıkacak olursak büyük rezalet çıkar :(

    bilal bu takımda melo'yu değil selçuk'u yedekleyebilir. normalde ilk 11 oynamamalıdır, sadece ziraat kupası ve iç sahadaki görece rahat maçlarda rotasyon için ilk 11 çıkmalıdır. bu söylediğim şekilde bilal oynatılırsa faydalı olabilir; ama siz tutup bilal'i selçuk'un yanına koyup yol geçen hanı olmayan bir orta saha hayal ediyorsanız kusura bakmayın siz en iyi ihtimalle fazla iyimser birisinizdir. son olarak hala gereksiz bir transfer olduğunu düşünmekle beraber bu maçtaki performansı ile çok eleştiri getirmek de oldukça yanlış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın