resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4517
    15 ağustos 2015 sivasspor galatasaray maçına sağ bekte sabri ile başladı. önliberoda ise bilal vardı. olcan'ı da unutmamak lazım. olcan'ın sağa geçtiği anlar sağ kanat otobana döndü. golü yedikten sonra sivas becerikli olsa 4-5 olurdu. herkes chedjou'ya övgü düzüyor ama rakipte batuhan gibi bir kazma olması tam bir mahalle takımı nizam abi'nin kulakları çınlasın ıstakoz şansıydı. tabi asıl ıstakoz şansı şu maçı sivas'ta ağustosta oynamak. neyse. biz olcan çıkar diye bekliyorduk. sino çıktı... umarım sakatlık vardır diyecek raddeye geldik düşün artık. kendisinin açıklamasına rastlamadım. olcan dururken kendisi sakatlanmadan çıkarıldıysa skandaldır. bakın olcan yerine rodriguez'i alsaydı yine kabulümdü. burak'ı aldı ve kumar tuttu. peki ne pahasına? haftaya kimi kesecek? wes mi? poldi mi? yasin mi? olcan mı? bana göre orada forması garanti tek adam olcan(!).

    neyse ne diyorduk hah sabri: 90 dk 0 top çalma - 0 şut - 0/10 orta - 1 gollük pas - 0 çalım. penaltı sonrası kırmızı almaya çalıştı beceremedi. sebebi de haftaya maça çıkıp ıslıklanmamak. görsün aslan evladını övünsün.

    sivas tıpkı bursa gibi solumuzdan kısa pasla sağımıza oradan kısa pasla tekrar solumuza oradan orta gol pozisyonuna girdi. bir allah'ın bilal'i bir allah'ın selçuk'u da hop birader nereye diyemedi. kendisine dayılanana zam yapılan melo'ya yaslanıyormuş alayı. top kaybı üstüne top kaybı yapan hakan balta, selçuk hepsi lan. meğer savaş tanrısı hepsine koşuyormuş.

    atıf şecu ve batuhan gibi bitiricilik fm diliyle 5 olan kabiliyetsizlere yatıp kalkıp dua etmek gerek. biri duran top olmak üzere iki orta-golle maçı beraberliğe getirdik. allah yüzümüze baktı.

    şimdi benim hamza'ya ve onu savunanlara bir sorum olacak. birader maç 2-0 rodriguez çizgiye geliyor. maç 2-1 oluyor. carole giriyor. neden? ne değişiyor? mesele nedir? 15 dakika neyi tartışıyorsunuz lan? adam sol bek olarak alındı. sikko bir takıma son 10 dakika gol-asist yaptı diye hamza adamın aslında sol açık olduğuna karar verdi. açın bakın adam hep sol açık oynadı o maçtan sonra. bu akşam da kurtarıcı olarak aldı oyuna. rodriguez'den vazgeçti. carole 4-5 topu ardarda kaybetti. arkadaş yakında istifa edecek hala şapkadan tavşan çıkarma derdinde. yasin'le umut'u değiştirdi maçı kilitledi sağolsun. son gol ümidimiz de buhar oldu gitti.

    haftaya burak ilk onbirde. olcan'ı kesmesi mucize olur. melo'yu almaz, sağ beke aklı varsa tarık'ı alır.

    sezon başladı. allah cümlemize sabır versin.

    not: burak böyle oynasın diye oynatmamış gdhsjdgfasdfhas yersen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın