resim
Cláudio André Mergen Taffarel
Görev:Kaleci Antrenörü
Takım:Liverpool
Yaş:58
Uyruk:Brezilya
  • 637
    arkadaş inanmıyorum ya. tafferel'i de beğenmeyen yazarlarımız var. ya muslera yüz defa açıkladı ve dedi ki; benim en büyük şansım tafferel ile çalışmamdır. o mükemmel bir hoca. laf olsun diye söylediğini mi sanıyorsunuz. muslera tafferel ile performansını ikiye katlamıştır. koskoca brezilya milli takımı başka adam bulamıyor, tafferel'e geliyor ama biz onu beğenmiyoruz.

    muslera'nın bonservisi sadece 6 mlyn euro idi, lorik cana alacaklarına karşılık bonservissiz gönderilmişti. peki şimdi ne teklif ediyorlar muslera'ya.

    eray'ı yetiştiremediği iddiası yanlıştır. çünkü galatasaray eray'ı hiçbir zaman ikinci kaleci olarak kullanmadı. önce ufuk vardı sonra sinan. yetiştirmek istediğiniz kaleciyi ikinci kaleci yapar ve sezonda 15-20 maç şans verirsiniz. taffetel, eray için bir sezon oynayabileceği bir takıma kiralanmalı raporu verdi. çünkü ikinci kaleci olabilecek kadar tecrübesi yok. 3. kaleci olunca da oynama şansı olmuyor. oynamayınca da gelişim sağlıyamıyor. fakat yönetim tafferel'i dinlemedi. ne yapsın tafferel.

    kaldı ki eray hazırlık maçlarında ümit verdi. hatta birçok yönetici bu sezon 2. kaleci eray olsun diye görüş bildirdi. ama hamza hoca hayır dedi. eray oynayabileceği bir ortam bulsun iyi bir kaleci olacaktır. o işaretleri verdi eray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın