resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 9241
    gönderilmesin diyen kişinin ben mantıklı düşündüğüne gerçekten inanmıyorum, oyuna katkısı falan her şey ortada, cl'de şu an kendisinden kötü forvet olmadığı da aşikar. yerini gerçekten orta seviye forvet ile dahi doldurabiliriz, zaman çok var. o yüzden hangi sebep ile gitmesin denildiğini çözemiyorum.

    yerine çok kaliteli yabancı futbolcu kesin alınacak ve söylenen 15 mio euro gerçekse gıkım çıkmaz, gıkım çıkmaz ama bu burak'ı beğendiğimden değil. burak'ı hiç ama hiç beğenmem ama gıkım çıkmaz, neden çıksın amk?

    geldiği zaman müthiş transfer, zaten selçuk-burak ikilisi birbirine alışık bu sezon böyle çok goller seyrederiz gibi söylemlerde bulunmadım. geldiği sene gol kralı oldu, cl'de 8 gol attı ama takım önceki senekinin yarısı kadar oynamıyordu, kimse de bu ne demiyordu.

    burak için ne olduysa şampiyon olamadığımız sene oldu, ne ıslıklandı ne de protesto edildi. bu çok yanlıştı, takım içindeki pozisyonu taraftar tarafından belli edilseydi şimdi her pas atmayanı azarlayamazdı.

    ne olursa olsun kaç paraya olursa olsun satılmasın diyenleri hiç anlamıyorum ama onlar da takım oyununu çok ararlar.

    en çok anlamadığım ise; burak, kendi attığı goller dışında adam gibi sevinmiyor, oyundan çıkarken galatasaray futbol takımı teknik direktör'ünü ittiriyor, buna nasıl hazmedebiliyorsunuz?

    bu aklıma nerden geldi bilmiyorum ama portakalımız sneijder'in en çok yasin'le anlaşıyor.

    yerine gelecek adamın futbolcu lisansı olduğu sürece satılmalı.

    burak için yazıyorum susa susa türk seçmeni gibi olduk şimdi onun yerine son sesle;

    seni istemiyoruz burak yılmaz desek olmaz mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın