resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7248
    eleştirilere bakılırsa son 4 senede 3 kere şampiyon olan takımda kendisi değil mustafa sarp oynadı filan zannettim.

    - geldiği zaman hatırlıyorum ooo selçuk selçuk

    - fenere frikikten gol yazar ooo selçuk selçuk

    - kaptan olur ooo selçuk selçuk

    - gelir en kritik anda gol atar o nefret eden ve en ağır şekilde eleştirenler bile ooo selçuk selçuk

    4 senenin ilk 2 senesinde şampiyonluğun en büyük mimarı 3. şampiyonlukta ise gerektiği kadar katkısı var. kimse bunlara itiraz etmesin. bunları göz önünde bulundurup baktıktan sonra ben ne için eleştiri yapıldığını merak ediyorum.

    selçuk ile alakalı ne zaman entry yazsam mesaj kutum ''ama selçuk formasını çıkardı ya'' , her seferinde ne kadar galatasaraylı olduğunu belirten ve yürekten oynayan adam sanki formasını durduk yere çıkarmış gibi yükleniliyor, her seferinde söylüyorum yine söylüyorum çıkarması yanlış mı hemde çok yanlış. bu adam maç 1-0 biz öndeyken taraftarının tepkisi üzerine çıkardı, tüm sezon çektiği o tepkinin üzerine, şimdi birde o adam tarafından bakalım olaya. hemen buna da cevabı olan yıllık o kadar para alan adamın bunu yapmaya hakkı yok, küfür edilip ıslıklandığı tepki vermeye hakkı yok çünkü o milyonlar kazanıyor.

    başarıya endeksliyiz her zaman, selçuk yanlış pas verdi, selçuk sneijder ile frikik kavgası yaptı o oldu bu oldu. hemen ardından açıklamalar selçuk bizi frenliyor. selçuk gol atar 1 2 güzel ara pası verir, hemen ardından yine açıklamalar sanki eski günlerine dönme sinyali verdi gibi.

    https://hizliresim.com/Yl4Y7l selçuk'tan önce orta sahanda bu adam vardı ya senin, özellikle kewell ile olan fotosunu bulmaya çalıştım gece gece daha az küfür edin diye.

    mustafa sarp'ın yanında kim vardı peki bu adam vardı bu adam https://www.youtube.com/watch?v=kjNSTXWfmDA (bkz: barış özbek/#1615467)

    o yüzden sezon daha yeni başlamışken daha sadece destek olalım sadece çok zor değil.

    ama biz eleştirmeyi çok seviyoruz çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın