resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7344
    arkadaşlar birbirinizle tartışmayın. sabri'nin savunması çok zayıf. bu konuda ikna olmayan tek kişi hamza hoca. onun da nedenleri var. fatih hoca var, abdurrahim albayrak var, menejerler var vs.

    bursa maçında 4. dakikada savunmayı unutması nedeniyle verdiğimiz pozisyon dışında iki büyük hatası daha var ki evlere şenlik. şimdi dakikalarını hatırlayamayacağım ama, kale çizgisinin hemen sağından kafayla iki top çıkardı ikisi de ceza yayına. birinde serdar aziz vurdu avuta gitti. diğerini kim vurdu şu an hatırlamıyorum.

    herkes bilir ki rakibin hava hücumları kafayla ya da ayakla uzaklaştırılırken top asla ceza yayına doğru vurulmaz. genellikle top yan tarafa atılmalıdır ki rakip futbolcular için tek vuruşluk gol pozisyonu doğmasın.

    serdar aziz ve sanırım bakambu o golleri kaçırdılar ama cl'de affetmezler. bir de sabri'nin boyu kısa olduğu için kendi bölgesine gelen hava toplarında genellikle rakibe faullü müdahalede bulunuyor. bu nedenle de sağ taraftan çok frikik yiyoruz.

    eskiden ortaları da kuşlara giderdi. şimdi biraz öğrendi hakkını yememek lazım ama bu yeterli değil. bize cl ve derbi maçlar için 1. sınıf bir sağ bek lazım. ama hamza hoca hayır diyor. kendi kariyerini sabri için riske ediyor. büyük kumar oynuyor. bekleyelim görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın