resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7341
    bugün sabri sarıoğlu'nun başlığında 8 ağustos 2015 galatasaray bursaspor maçında sabri'nin süper koşusu diye bir yorum okuyan var mı? yok çünkü öyle bi' yorum yok.
    ancak şöyle bir yorum var; "yasin'in golünde yaptığı boş koşu. dikkat edilirse yasin driblinge başladığı sırada sabri sağdan depara kalkıyor defans da bi' an afallarken yasin daha rahat gole gidiyor."

    8 ağustos 2015 galatasaray bursaspor maçındaki gol pozisyonuyla ilgili konuşuyorum. burada videosu var. isteyen açıp izleyebilir; https://www.youtube.com/watch?v=lA4budRcuPg

    yasintopu aldığı anda sabrikoşuya başlıyor. yanında bir adam da onunla birlikte koşmaya başlıyor. bu sırada topu alan yasinönündeki adamın üzerine gidiyor ancak sabribir anda depara kalktığı için kısa sürede pozisyona dahil oluyor. o sırada yasin'i karşıyalan adam bi' an sabri'ye yöneliyor. sabri'yi kovalayan adam da yasin'e müdahale etmeye çalışıyor. yani bir anda iki bursasporlu oyuncunun tuttuğu oyuncu değişiyor. burada sabri'nin koşusu daha önce de yazdığım gibi defansı bi' an afallatıyor ve yasin'in daha rahat gole gitmesine olanak sağlıyor. pozisyonla ilgili olarak bahsettiğim bursasporlu oyuncuların kafa hareketlerine bakarsanız bile ne dediğimi çok iyi anlarsınız.

    yo rum la rı doğ ru o ku yun!

    çok basit. ne golü sabriyarattı ne de yasin'in emeği küçümsendi. burada yazılan tek şey sabri'nin doğru koşusu ve yasin'in biraz da olsa işini kolaylaştırması.

    bir de şu var; bir yazarın "ben bu oyuncuyu çok eleştiriyorum ancak ben bu oyuncunun şu maçtaki oyununu beğendim. yine de kendisinin yerini bir sağ bek alınmasını bekliyorum" gibi sade bir yorumundan nasıl bir nem kapılıyor ya? yiğidi öldür hakkını ver derler. ayıptır ya.

    peşin edit: moderasyona rica ediyorum bu entryyi silmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın