• 1338
    bizim taraftara çok kızıyorum çok. bazen ya bunlar mı galatasaraylı ? diye söyleniyorum. ya allah aşkına biriniz bana desin ya bir allahın kulu, budanın gandhinin öğretisini öğrenen bir insan, kabala inancı olan, şeytana tapan kim varsa... desin ki hangi takım başarı elde ettikçe bu kadar yere vurulmuş, bu kadar medyanın her yazdığına inanmış, işi gücü kendi takımına laf söylemek olmuş başka bir taraftar var mı ?

    ya yemin ediyorum biz ikiye ayrılmış durumdayız birinci grup yalanlara inanıp ortalığı yakıp yıkan kesim ikinci grup ise söylenen yalanları ortaya çıkarmak kendi takımını aslında haklı olduğunu göstermek için yırtılanlar.. tabiki 2. grup az kişilerden oluşuyor.

    ya şike davasında ben bir tane fenerli görmedim ki takımına laf söylesin. lan adamlar resmen iyi ki yaptık bak hâlâ haklı görünüyoruz şampiyonuz filan zırvalığında.. lan bak adımı koyuyorum bizim böyle bir şeyimiz olmuş olsaydı şimdiye takım 3.ligde biz ise birbirimizi kesip biçmiş durumunda olurduk.

    lan şampiyon olan takım biziz gerilerden gelip anasını ağlatmışız milletin şimdiye kadar 3 kupayı almışız ama ne hikmettir ki medya nani rvp deyip yanınada ek olarak galatasaray'ın ebesinin nikahı kadar borcu var diyor bizim taraftarda heddeee hödö diye bağırıp takıma sövüyor. bak yazarken elim ayağım titriyor, lan benim dayanacak gücüm kalmıyor. ya bu takım bunları hak etmiyor be kardeşlerim. biz bunu hak etmiyoruz.
    adam yönetimi eleştiriyor futbolcuyu takımı hocayı ya herkesi eleştiriyor. lan bu takım bu kadar sikko ise nasıl başarı elde ettik nasıl en iyisi olduk lan siz inadına mı yapıyorsunuz. hiç mi iyi bir şey yok bu takımda..
    lan ben sırf etrafımda fenerliler var diye galatasaraydaki en yanlış olayı bile iyi gösterip milleti ikna ediyorum ama gel gör ki bazıları hatta çoğu kişi resmen malzeme veriyor. ulan galatasaray milliyetçisi olmak bu kadar zor olmamalı yanlışı olacaktır takımın ama sen tutup saç ucundan ayak tırnağına kadar yanlış dersen ben takıma değil senin egona yanlış derim..

    spor programlarında o kadar çok galatasaray eziliyor ki geçen gün beyaz tv'ye denk geldim ertem şener gibi biri yahu geçen yılın şampiyonu bu takım yapmayın dedi. bakın rasim filan değil ertem dedi. ya oturup ağlamak için kendimi zor tutuyorum okurken bazı şeyleri. ulan yazıklar olsun bu takımı sevipte bu şekilde susanlara yazıklar olsun işi gücü galatasarayı yerden yere vuranlara...

    ben fatih terime, ünal aysala da kızgınım ama nefret etmiyor saygı duyuyorum. hamza hocanın yaptığı taktiksel hatalarada kızıyor ama millete karşı savunuyorum. lan prandelliyi bile yeri gelince o kadar da kötü değil o dönem ligde 2. sıradaydık deyip karşımdakine laf söylettirmiyorum.

    nefes alıp verdiğim süre boyunca bu takım için gram nebze ter döken adamlara saygım azalmayıp galatasaray düşmanlarına da laf söz söylettirmeyeceğim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın