• 2
    dun ligtvde ki aslan cimbom programinda forma ve koleksiyonlarla ilk defa bilgi veren tasarimci. oncellikle galatasaray ile bahsederken galatasaray'imiz demesi cok ho$tu.

    neyse konuya gelirsek, mor formanin bir toplanti da ortaya atildigi ve yonetimin arkalarinda durdugundan bahsetti. gecen sene turuncu formanin $imdiye kadar satilmi$ en cok galatasaray formasi oldugunu ve 2288 formasinin tam 4 kati daha fazla satildigina soyledi. taraftarlarimiza yani bizlere te$ekkur etti. *

    ton seciminde renk literaturun'den yardim alindigini ve majesty 'nin uygun goruldugunden, majesty 'nin renk literaturunde asilligi sembolize ettigini ve bu yuzden secildiginden bahsetti.

    ayrica tam 1 yil icinde gsstore.org 'un tam 3 kati daha fazla urun sattigini, hatta biraz once son eklenen 2288 formasinin mexica'ya galatasaray'li olmayan birinin aldigindan bahsederek gururlandi.

    ki$ koleksiyonu icin ise normal bir markayla yari$abilecek durumda oldugunu, hazir giyimde ise tam 250 farkli tasarim hazirladiklarini, bolca atki,eldiven aksesuarin oldugunu soyledi.

    kisaca saat 03:30 'da denk geldigim bu programda konu$an evrim hanimin benim huzurlu bir $ekilde uykuya dalmama sebebiyet verdigini de soylemek mumkundur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın