• 11
    hazır yabancı sanıyorum olgunlaşmış hali hazırda istenilen seviyede manasına geliyor anladığım kadarıyla ama hamza hoca ruh hastası mı ben anlamadım ne yapacağı belli olan adam var orada ve senin o yapılana ihtiyacın var bunun yabancısı türkü mü olur?

    diğer bir konu da, türk oynatma zorunluluğu olmayan bir ortamda hazır yabancı yerine türk'ü tercih ederim demek söyleyen kişi farkında olmayabilir ama hayvan gibi ırkçı bir söylemdir çünkü ayrım yapılmıştır ve ayrılan gruplardan birine kayıtsız şartsız öncelik verilmiştir. zaten yabancı yerli diye sınırı başlatandır asıl ırkçı. futbolda ve tabi ki diğer bütün spor dallarında tek ayrım performans sebebiyle kadın erkek arasındadır ve oyun alanı içerisindeki görevlerdir başka bir ayrım olmamalıdır.

    yani hamza hocam sende galatasaray futbol takımınınıs teknik direktörüsün türk milli takımınını değil, diyelimki sağ beke ihtiyacın var ve bu anasının a.cıgında doğmuş büyümüş bir bir insan olsa bile futbolcudur, sana seviye atlatacak veya problemini çözecek bir futbolcuysa alırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın