resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1352
    ben dahil herkes sabri'ye kin kusarken, asıl noktayı atlıyoruz galiba.

    sabri kısıtlı yeteneğine rağmen, en azından bir şeyler yapmaya çalışıyor sahada. deli gibi oraya buraya koşuyor, ayağını topa sokuyor, rakip oyunculara atar gider yapıyor. peki bu eleman ne yapıyor allah aşkına? herifçioğlu galatasaray'dan eşek yüküyle para kaldırdı, bonservisine bir o kadar kayme saydık. arkadaşlarının çabasıyla gelen şampiyonluk sonrası armayı öperek şov yapmakla mı katkı sağlayacak galatasaray'a? az biraz hırs yap be adam. formayı kapacağın kişi dani alves değil, sabri sarıoğlu oğlum? ben ki topa değmemiş adamım bu yaşıma kadar. 3 ay toplu antremanlara katılayım, sabri'yi yedeğe çekerim aq...

    neyse, diyeceğim, ya bu arkadaşın kulağını çeksinler ya da devre arasında sözleşmesini tek taraflı çizsinler. takım çöp oyuncu dolu. yekta'sından tut, eray'ına, emre çolak'ına kadar! bir tarafta melo, sneijder, muslera, podolski, hatta şecu; öteki tarafta balıkesirspor seviyesindeki türk çöpler. ferrari'ye tüp taktırdık, şampiyonlar ligine yürüyoruz aq!

    dursun özbek ne verdiği sözleri tuttu, ne de gözle görülür bir katkı sağladı kulübe. bari şu çöpleri ayıklasın sezon sonuna kadar. devre arası bir kısmını, sezon sonu da kalan kısmını sepetlesin, yemin ederim gözümde sınıf atlar, iyi başkan sınıfına girer.

    biz ne hata yaptık da allah bizi tarık gibi, yekta gibi, emre gibi hem yeteneksiz hem de gamsız şahsiyetlerle sınıyor yahu? tuvalette peynir ekmek yedik sanki!
App Store'dan indirin Google Play'den alın