resim
Mehmet Cüneyt Tanman
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:68
Uyruk:Türkiye
  • 574
    görevdeyken, sabri'ye methiyeler düzüp, görevden ayrıldıktan sonra sabri yetersiz diyip hala yönetim kurulunda bulunurken galatasaray'ı gazete sayfalarında rezilce eleştiren "büyük kaptan". hani kaptan, galatasaraylı, galatasarayın çocuğu dediklerimiz geçiriyor zaten hep. yeteneksiz, kiyafetsiz, sadece zamanında topçu oldu diye sen bir takımın transferinden böyle bir adamı nasıl sorumlu tutarsın ya? ha cüneyt tanman'ı alıp inşaatçi kardeşini getirmek tam anlamıyla sıçıp sıvamaktır o ayrı mesele.

    sorsan melo, sneijder falan kötü çocuk, yabancı mabancı, elin oğlu. totale baksan melo'nun galatasaray'a faydası bu kaptan, galatasaray çocuğu dediklerinden fazla. ulan kulüp size ekmek vermiş ya. karnınızı doyurmuş be kardeşim. insanda bir vicdan olur. kulübü yiyip bitirdiniz hala galatasaray çocuğuyuz görev, rütbe falan filan diyorsunuz. sonra ilk fırsatta eleştir dur. elin yabancısı galatasaray hakkında tek kelime kötü söz konuşmuyor ne yurtiçinde ne de yurtdışında. aksine galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğundan bahsediyorlar. siz hala yeme peşindesiniz.

    şimdi görevdeyken sabri iyi diyip ayrılınca yetersiz diyen bir adam nasıl galatasaray'ın iyiliğini düşünüyor abi anlamıyorum. görevdeyken eğer gerçekten galatasaray'ın iyiliğini düşünüyorsan yetersiz olduğunu görüp oyuncu transfer etmen gerekmiyor mu? sizi derdiniz başka. taraftar sonra o açıklamalara çıldırınca atar gider yapıp galatasaraylılık dersi vermeye çalışırsınız. şu bir gerçek ki, taraftar bu takımı sizin menfaatlerinize kullandığınız gibi kullanmıyor, gerçekten iyiliğini istiyor.

    ama siz ağlamaya devam edin vefa falan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın