resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4423
    madem klavyesi olan yaziyor bizde birseyler karalayalim. oncelikle hamza hamzaoglu'nu elestirenleri hemen "ergen, sosyal medya taraftari, 'ibrahimovic'" vs. diye yaftalamayin. ben de elestiriyorum ve simdi nedenlerini siralayacagim...haa gecen seneki entry'lerimde goreceksiniz kendisine saygim buyuk; sonucta 3. kupasini - hem de ilk yilinda - kazanmis bir adam.

    1) oncelikle sabri konusundan baslayalim. sabri bence galatasaray'daki misyonunu doldurdu. taraftara gereksiz atar yapmadi da cabasi. kendisi sahsimi 2007-2009 doneminde asy'de bel hizzasina veyahut daglara taslara giden ortalariyla kanser etmisti. bordeaux macinda savunmaya carpan golu olmasa daha erken veda edecekti. eboue'nin lakayit tavirlari ve yabanci siniri ile sans sabri'ye guldu ve sabri'de bir sekilde bu sansi degerlendirdi. ama sozlesme uzatmaktansa oraya carole gibi genc bir adam alirdim. sabri istikrarsiz ve dengesiz bir oyuncu. bir mac kahraman olur; obur mac defansa geri donmez, gol yedirir ve kanser eder.

    2) hadi bilal kisa konusunu bir nebze anladim. eski ogrencisi, oyun yapisini biliyor vs. ama bizim aradigimiz tipte bir oyuncu mu? melo takimda kaldigina gore selcuk, yekta, dzemaili, jem (ki bu konuya da gelicem), jose rodriguez gibi takimda 7 tane orta saha oyuncusu var. yekta ve cemal neden halen takimda hem de bu kadar transfere ragmen? jem karacan 26 yasina gelmis fm efsanesi olmaktan baska bir basarisi yok, 2 senedir duzenli forma sansi bulamamis bir adam neden bu takimda? madem "fm" diliyle "mc" transferi yapiyoruz, sinan hocam (extensor) ozetlemisti bizim rakibi bogacak hizli bir adama ihtiyacimiz var diye. (altmetin "hizli".) yukaridakilerden hangisi bu tanima uyuyor?

    3) sinan gumus konusu. sinan ben futbolcuyum diye bas bas bagiriyor. neden hala kendisi yerine 32 yasindaki umut sahada? sinan'in potansiyelini maximum seviyede katlediyoruz suan ve harcanan nice diger yetenekler gibi "bak simdi ucuncu ligde demek ki o kadar iyi degilmis" diyecegiz gamsiz bir sekilde. oysa oynamaya, tecrube kazanmaya en ihtiyaci oldugu donemde 27 yasindaki "birgun patlayacak olan bomba" aydin'i ve 32 yasina gelmis umut'u kendisine tercih edenlerin hic sucu olmayacak. artik 30luk modasi 2013'te bitmis adamlar yerine 20lik sinan'lari, alex'leri, carole'lari gorelim. mesela carole bursa macinda kadroda yoktu. hocamiz demis ki" gecen seneki hakeden kadroya ayip olacakti..." o zaman carole yerine neden jem kadroya alindi. sinan halen yedek klubesinde? yoksa yeni "genc semih" gibi 28 yasini mi bekleyecek?

    bakin yazimda bir tane "huntelaar, ibrahimovic, yildiz" kelimeleri gecmedi. ben sadece sagliksiz kadro yapilanmasindan sikayetciyim. kupa kazandik tamam ama uzun vadede bu yanlis yapilanma basimizi agritabilir. birde ekleyeyim sinan,sinan, ve sinan. bu sene podolski'den de sneijder'den de daha cok heyecan veriyor onu sahada gormesi bence. ama nerde? gene umut'u izleyecegiz bol bol. evet yazim burda bitiyor; ben ergen, sosyal medya taraftari, yabanci hayrani "eenfes baska ne diyebiliriz"'den sevgilerle....saglicakla kalin!

    edit: imla

    edit 2: cemal, yekta, ve melo takimdan gitti. ama melo'nun yerini dolduramadik. cok yumusak bir orta sahamiz var ve cok kolay gol yiyoruz maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın