resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 4414
    futbolun adaleti pistir. eğer hatalarınızdan ders çıkarmaz, eksikliklerinizi gidermezseniz futbolun o acı yüzüyle karşılaşırsınız.
    ben daha önce geçen yıl bilhassa büyük maçlarda ortaya konan futboldan memnun olmadığımı ifade etmiştim. bu durumu da kadro kalitesine bağlamıştım. bir daha altını çize, çize yazacağım.

    sadece iki maç örnek vereceğim. ilki içeride ki bjk maçı. o maça lider çıkmıştık ve kazandığımız zaman yüzde 90 şampiyon olacaktık. rakip ise şampiyonluk iddiası kalmamış, moralmen çökmüş, son dakika da en önemli oyuncusu g.töreyi de kaybetmiş olarak çıktı. maça ateşli 50 bin seyircimiz önünde başladık ve golü de erken bulduk. ancak attığımız golden sonra tam 60 dakika bjk oyunun tek hakimiydi. sanki biz deplasmanda oynuyormuş gibi kendi yarı sahamızdan çıkamadık. bjk o baskılı anlarda çok önemli pozisyonlarda buldu. bir topları direkten döndü, 2. yarı tolgay ve demba ba nın pozisyonlarında muslera kalede devleşti. sneijder 80. dakika golünü atarak yaşadığımız büyük sıkıntıya son verdi. oyunun kontrolünü tamamen bjk ın aldığı o 60 dakikalık sürede bir gol yesek acaba neler olurdu?

    gelelim kupa finaline. maça biraz şampiyonluk rehavetiyle ve muslerasız çıktık. bursaspor ise ortasahadan devşirme şamil ve 18'lik ertuğrul gibi iki stoper ile sahadaydı. sinan oldukça iyi bir maç çıkarmasına rağmen 2 gol yemekten kurtulamadı. rakibin 2 topu direkten döndü ve sayısız gol fırsatını harcadı. biz ise bulduğumuz 4 pozisyonun 3'ünü gole çevirmeyi başardık. bursaspor'un maç boyu kalemize 30 şut atması önemli bir detaydı. burak yılmaz rakip stoperlerin acemiliklerinden iyi yararlandı. oysa aynı burak yılmaz'a 5 gün önce serdar aziz, sivok ikilisi sahada adım attırmadılar. fernandao'nun direkten dönen toplarından biri içeri girseydi acaba yine 3 kupalı g.saray'dan mı bahsediyor olacaktık?
    bazı mevkilerde sıkıntılarımız olduğu çok açık. sonuçta hamza hamzaoğlu bu takımın teknik direktörü. daha bugün "transfer paramız var, biz gereksiz transferden kaçınıyoruz" minvalinde açıklamalar yaptı. 5 adam aldık sadece biri onbir oyuncusu. gelebilecek adamlarda niasse, uğur demirok. bi yürü git hoca yaaa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın