resim
Ozan Tufan
Takım:Hull City
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 487
    türkiye'de kariyer tercihi yaparken dikkatli olmak lazım. fenerbahçe'nin transfer ettiği yerli futbolcular içerisinde kariyeri yükselişe geçen kim var? caner erkin istisna sayılır. güzel bir rusya kariyeri ve yarım yamalak bir galatasaray geçmişi var. şöyle bir düşününce, gökhan gönül dışında fenerbahçe'ye gelip kariyeri yükselişe geçen futbolcu yok. fenerbahçe genç yerlileri öğütmede bir dünya markası olabilir.

    ben ozan tufan'ı çok az izledim. ama kalitesi belli bir seviyede olmasa böyle parlamazdı. geçmişte attığı tivitlerden çok mantıklı biri olmadığını anlıyoruz. gençliktir, toyluktur o başka da. mental olarak zayıf bir futbolcu gibi. umuyorum fenerbahçe'de yitip gitmez. hala milli takıma 11 kurarken aklıma orelyo geliyor. böyle verimsiz bir oyuncu havuzu varken bu yaş grubundaki her oyuncu önemli. milli takım sevdamdan söylemiyorum bunu. kendi kariyeri için söylüyorum. umarım yeteneklerini geliştirme fırsatı bulur.

    gerçi ben o yaş grubunda bir oyuncu olsam, çeker giderim polonya'da falan bile oynarım. bir ortadoğu ülkesinde insan ne kadar ilerleyebilir ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın