• 10
    dün unai emery basın toplantısında şunu dedi; bu bir final ve avrupa’nın en büyüğünün belli olacağı maç. biz elbette savunma yapacağız, elbette özel önlemler alacağımız isimler var, fakat bu bir şölen. gürcistan'da daha önce maç yapmadık, buraya gelen gürcü futbolseverlere bir şölen izletmek istiyoruz. sanırım luis ile de bu konuda hemfikiriz. maçı çirkinleştirmek yerine maçtan zevk almak bizim için birinci noktadaki husus. bu maçta insanlar sevilla'yı katı savunma yapan, sonuca odaklı bir futbol oynayan takım yerine futbol zevkini artıran bir takım olarak hatırlamalı.

    işte böyle. bu durumu böyle algılamak gerekir. bizim ülkemizde yine sırf bir puan adına oyunu ne kadar soğutan ekipler var biliyoruz. hatta bunu bizim ülkemiz için sınırlamamak gerekir, dünya üzerinde de böyle sığ düşünen antrenörler var. fark yememek için, rakibi karşısında sırf gol atamamaları için neler neler düşünen takımlar, hocalar var. sırf bu yüzden bile takdir edilesi bir hoca. ve bu adam bunu barcelona için yapıyorsa getafe karşısında da, valencia karşısında da aynısını yapacak.

    şans seninle olsun hocam, cesaretinle en azından benim güvenimi ve takdirimi kazandın. inşallah dediğin gibi oynarsınız, kazansanız da kaybetseniz de, berabere de kalsanız bu mantaliteyi görmek istiyoruz.

    sırf bu yüzden bile bu maçın tadı ayrı olur. 3-4 gollü bir maç bekliyorum. sevilla da en az bir gol atar ayrıca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın