resim
Mehmet Cüneyt Tanman
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:68
Uyruk:Türkiye
  • 562
    tipik bir çakma efsane.
    işleri bitince galatasaray'ı boklamak bunların en belirgin özelliğidir. kendi oyuncusunu kötülese miydi denilmiş; arkadaş sen sportif direktörsün. madem mali durum kötü, madem sen sabri'nin yetersiz olduğunu düşünüyorsun, o zaman yenilemeyeceksin sözleşme, çıkıp diyeceksin ki bu herif yetersizdi, sözleşme yenilemedik, transfer bakıyoruz, durumumuza uygun birini bulursak kadroya katacağız değilse de altyapıdan x çocuğu oraya yerlestireceğiz. taraftar da lütfen bu çocuğa sabırlı davransın diyeceksin. oldu bitti.

    yapamadın mı?
    o zaman susmayı öğren de yaratılmış içi boş efsane algısı bozulmasın. ama bu adam, tıpkı birçok çakma efsane gibi, kendi çıkarları için galatasaray'a zarar vermeyi normal sanan boş beleş bir adam.

    bir de melo hesap vermeliymiş.
    neyin hesabı pardon? 4 yıl canını dişine takıp hoca ayırmadan kıçını yırtmasının hesabını mı? delikanlı gibi çıkıp ben gitmek istiyorum demesinin mi? senin sıfatın, katkın ne ki melo'dan hesap soruyorsun? melo neyi eksik yaptı? yarın sahaya çıksın eminim ki senin "evlatlarından" daha çok katkı verecektir.

    görün şu sahtekârları önceden.
    hiç değilse sonradan görsün baştan göremeyenler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın