resim
Mehmet Cüneyt Tanman
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:68
Uyruk:Türkiye
  • 557
    son yazısında bir öz eleştri değil bir eski yönetim eleştrisidir. zira öz eleştri de güzel bir şey. yazıya devam etmeden şunu söyliyim kendisi yönetim kurulu üyesi olarak futbolun başındaydı. para kazanmadı.

    siz oynatmak zorunda olduğunuz oyuncuya bu adam kaka diyemezsiniz. peki neden sabri ile oynamak zorunda galatasaray. çünkü transfer yapamamaktan korkuyor galatasaray. politik konuşmak zorundaydı öyle de yaptı. şimdi ise çok düzgün bir şekilde kafasındakileri söylemiş. eğer sen bundan bak nasıl sallıyor cümlesini çıkarıyorsan fanatikler yapma derim. bu kulüp neden transfer yapmaktan korkuyor onu sorgula.

    melo kalır da jem olabildiğince ucuza benzer bir oyuncu olur diye alındı. sabri konusunda bilmediklerimiz çok var. peki neden neden olabildiğince ucuz bir şekilde sayısal olarak kullanabilecek oyuncu arıyorda sağ bek alabilir miyiz acaba diye kırk kere düşünüyor bu takım.

    bunun eleştrisinden bu yazı.

    şimdi asıl konu şu. cüneyt kaptan istifa etmeli yönetimden. hala yönetim üyesi ve bir yönetici olarak bunu söyleyemez. hala politik konuşması gerekiyor. eğer istifa etmezse bu büyük sorun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın