• 13
    büyük ihtimalle 1. çıkacağımız grup. rakiplerimizi tanıyalım diye bir araştırma yaparsak :

    panathinaikos : grupta belkide en ciddi rakibimiz. teknik direktörleri chelsea'de de çalışan ve 2003-2006 sezonunda barcelona'da frank rijkaardında yardımcılığını yapan hollandalı henk ten cate. yunan ekibi maçlarını 17.000 kişilik apostolos nikolaidis stadında oynuyor. asıl amaçları şampiyonlar ligi olan bu takım 3. ön eleme turunda sparta prague'e kaybederek uefaya girdi. ligde ise 1 maçta 1 galibiyetleri bulunuyor. en önemli oyuncuları olarak 2008-2009 sezonunda arsenalden transfer ettikleri orta sahada oynayan brezilyalı gilberto silva , bu sene ise transfer ettikleri benficadan yunan orta saha oyuncusu konstantinos katsouranis, marsilyadan 28 yaşındaki forvet djibril cisse ve son olarak liverpooldan transfer edilen orta saha oyuncusu 23 yaşındaki arjantinli sebastian leto bulunmakta.

    dinamo bükreş : grupta 2. ciddi rakibimiz. tabiki ciddiyet olarak grubu baz aldığımdan böyle bir tabir kullanıyorum. yoksa bu gruptaki herhangi bir takımın rakibimiz olabileceğini düşünmüyorum. konumuza dönersek rumen ekibi maçlarını dinamo stadyumunda oynamakta. bu sene ligde 4 maçta 7 puana sahip ve 3. sırada. teknik direktörleri rumen mircea rednic. kadrolarında fatih terimin neredeyse oğlu gibi sevdiği ve galatasarayda zamanında ısrarla forma verdiği gabriel tamas belkide en önemli oyuncuları.

    sturm graz : gruba son torbadan giren ve en zayıf rakibimiz. avusturya ekibi maçlarını 15.323 kişilik upc arenada oynamakta. teknik direktörleri ise avusturyalı franco foda. liginde 4 maçta aldığı 9 puanla 3. sırada. 1 yıllığına beşiktaştan kiralanan ve görmeyle ilgili problemleri olduğu söylenen defans oyuncusu gordon schildenfeld en önemli oyuncularından bir tanesi.

    grupta eğer iyi konsantre olabilirsek ( frank rijkaard ve neeskens in konsantrasyonun bozulmasına izin vereceğini düşünmemekle beraber ) ve rakipleri gereğinden fazla küçümsemezsek her maçı kazanabileceğimiz aşikar. bizi tek zorlayan rakip ise panathinaikos olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın