resim
Ozan Tufan
Takım:Trabzonspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 388
    diyelim galatasaray'a transfer oldu. kimin yerine oynayacak? felipe melo yerine. peki ozan o boşluğu dolduracak mı? hayır.

    felipe melo'nun psikolojik baskısını bizlere izletecek mi? hayır.

    hadi başka prototipte bir oyuncu görüntüsü gösterecek diyelim, şampiyonlar ligi'nde ilk sezonunda şak diye iyi performans gösterecek mi? hayır.

    3 hayırla uğurluyoruz seni.

    iyi futbolcu mu, belki olabilir, ama kesinlikle iyi bir futbolcu olabilecek yeteneği var. fakat şu önümüzdeki sezon bize transfer olursa bu potansiyeli gösterebilecek mi? kesinlikle zamana ihtiyacı var. anadolu'dan gelen her genç oyuncuyu direkt yüksek performans gösterecek şekilde takıma dahil olmasını bekliyoruz. bırak genci, olmuş olanlardan bile kaç tanesi iyi oynayabiliyor istanbul takımlarında? son 10 seneye bakalım, anadolu takımlarından gelmiş hangi genç oyuncu direkt olarak yüksek efor göstermiş? şu an bize olmuş ve nispeten avrupa tecrübesi olan bir oyuncu lazım. gelecek olan oyuncu felipe melo gibi zaten çok kritik bir futbolcunun yerine transfer olacak. onun bıraktığı boşluğu avrupa'daki hangi orta saha oyuncusu doldurabilir de biz bu 20 yaşındaki gencecik çocuktan bekliyoruz?

    sözlükte çok fazla olumlu ve olumsuz eleştiri var, ancak bunların hepsi havada kalıyor. bence bu yorumların hepsi geleceği henüz şekillenmemiş bir adam için peşin hüküm giydirmek. doğmamış çocuğa don biçiyoruz. bu adamın daha oyun karakteri bile henüz oturmamış. gelmesi halinde biz en kritik mevkiye, en kritik oyuncunun yerini emanet edeceğiz, bu gencecik çocuğa.

    bir de fahiş bir bonservisle gelirse, üzerine eklenecek bu gereksiz baskı da cabası.

    şu an için ozan, çok kaliteli bir oyuncu potansiyeli ihtiva ediyor, ötesi değil. işık saçıyor, kalitesini belli ediyor elbette, ama yapılan yorumlar için henüz çok erken. iyi oyuncu mu, kötü oyuncu mu olacak hepsini göreceğiz. bir durun yahu, daha topu topu bir senedir oynuyor düzenli olarak. bir istikrara bağlasın, öyle deriz hep beraber iyidir kötüdür diye.

    bir de 'tipik bursaspor oyuncusu' diyenler var ki, eyvah eyvah. kaç tane bursaspor oyuncusu tanıdınız da bu yaftayı çakıyorsunuz? galatasaray ve türk futbol tarihinin en golcü oyuncusunun galatasaray'a hangi takımdan transfer olduğundan haberiniz var mı?

    allah'tan birisi enes ünal örneğini vermiş de, güncel olarak bildiğiniz bir ismi de mukayese edebiliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın