resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7247
    ilk geldiği sezondan bu yana performans anlamında serbest düşüşe geçmiştir. bunun aksini iddia edip "ben son maçta iyi gördüm, son maç eski selçuk'tan esintiler sundu vs." diyenle futbol tartışmam aga ben.

    kendisi olduğu pozisyon icabı büyük sorumluluk sahibi olup oyuna yön vermesi gerekirken yaklaşık 3 senedir bu yönde hiçbir şey yapmamaktadır. ne dikine oynama, ne topla ilerleme. yaptığı tek şey al gülüm sağına ver gülüm soluna topu ölü bölgelerde dolaştırmak, sıkışınca kıçını rakibe dayayarak faul alma ya da geriye oynamak. he bir de kankasına * uzun top oynayıp araya kaçırmaya çalışmak.

    maalesef tam tamına 3 yıldır kendisi bunlardan başka hiçbir şey yapmamaktadır ve takım sayesinde 10 kişi oynamaktadır. kankasını da sayarsak buna zaman zaman 9 kişi de diyebiliriz.

    8 ağustos 2015 galatasaray bursaspor maçı'nı açıp seyredin tekrar ne dediğimi anlarsınız. sakın felipe melo yoktu ya ondan yük bindi gibi savunma yapmayın çünkü kendisi 3 senedir bundan ne bir eksik ne bir fazla top oynuyor.

    kendisine eşek yüküyle sözleşme imzalatan çok sevdiğim ünal aysal'a ve yabancı sınırlaması artacak deyip ünal aysal'ı buna zorlayan ama sahipleri avrupaya katılınca sınırlamayı kaldıran şerefsiz tff'ye sevgilerimi iletirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın