resim
Ozan Tufan
Takım:Trabzonspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 370
    tipik bursa topçusu. şişirilen, arsist, eğitimsiz, apaçi.

    bunun oynadığı topun 2 mislini oynuyordu sercan-volkan. gördük ikisinin de başka takımlardaki hallerini. aklı varsa bursa' da kalsın 2 3 sene sonra da orta sınıf bir avrupa takımına gitsin. en fazla olacağı o. arda' ya, edirne' den öteye gidemez diyen adamlar, bu adam için çok büyük yıldız potansiyeli var diyorlar. arda onun yaşındayken liverpool savunmasıyla deplasmanda ta.ak geçiyordu.

    galatasaray' da, fenerbahçe' de, beşiktaş' ta oynar mı? bence oynar ama alper potuk akdar, mehmet topuz kadar oynar. öyle büyük bir yıldız filan olmaz. iyi bir orta saha oyuncusu olur, kendine iyi bakar, kendini geliştirirse. ama siz eğer arda filan olur diyorsanız bence bu işten hiç anlamıyorsunuz ya da arda düşmanısınız. arda bu ülke tarihinin futbol aklı, oyun görüşü en iyi oyuncularından biriydi ve bunu daha 19 20 yaşında gösteriyordu zaten.

    buna dilenene kadar elinizdeki değerlere sahip çıkın. adamlığıyla, kariyeriyle semih kaya, serdar aziz denen eğitimsiz apaçiyi; sinan gümüş, 20 yaşında kendini bir bok sanıp da ekranlara çıkıp para kazanamıyom ühü ühü diye ağlayan bunu ezer geçer.

    bazılarınıza göre olcan adın' ı alan şampiyon olurdu, bir kısım arkadaşlar o kadar anlatmaya çalıştı; abartıyorsunuz, yetenekleri sınırlı sadece bu sene iyiydi diye ama yok. temel yeteneklerine bakalım ozan' ın. ne var ozan' da?

    en fazla alper potuk, mehmet topuz kadar olur ki onlar kendi takımlarında ozan' dan çok daha efektif oynuyorlardı.

    altını çizerek söylüyorum; elbette iyi futbolcu ama bana göre asla bir arda seviyesine çıkamaz. arda' nın doğuştan gelen çok üst düzey yetenekleri vardı. ozan dünya çapında bir oyuncu olmak için bence fazla düz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın