• 940
    (bkz:10 things i hate about you )

    mükemmel bir gençlik filmi. içinizdeki ergen ölmediyse sevmemenize imkan yok. heath ledger'ı izlerken içiniz burkuluyor, ruhu bir kez daha huzur bulsun. ayrıca nolan'ın batman'lerinde oynayan heath ledger ve joseph-gordon lewitt sürpriz etkisi yaratıyor izleyici de.

    (bkz:fantastic four )

    çok uzatmak istemiyorum: gitmeyin. origin olayını o kadar uzatmışlar ki kaybolmuş film kendi içerisinde. sonları o kadar aceleye geliyor ki yok artık diyorsunuz izlerken, zorlama olmuş. bir de nolan sonrası gerçek temellerde yaratılmaya çalışılıyor süper kahraman filmleri. ancak marvel karakterlerinin bir çoğu temeli gereği bu kadar gerçekçi ve ciddi olamaz, dc comics'in işi orası. herkes karakterlerine uygun filmler yapmalı.

    (bkz:enemy )

    jake gyllenhaal filmi. karışık mı karışık, gizemli mi gizemli bir film. süresi de çok uzun değil. internette yapacağınız ufak bir araştırma ile filmi anlayabilirsiniz bence. adamın özel fanı oldum.

    (bkz:the face of an angel )

    kate beckinsale, daniel brühl ve cara delevingne başrollerinde filmin. 2007 yılında gerçekleşen bir cinayeti anlatmış film. en azından temelinde bu var. film sıkmıyor bunu söyleyebilirim ancak film bittiğinde de noluyor ya oluyorsunuz, sanki 1.30 saat boşuna geçmiş. anlatmayı istediği şeyi anlatamamış film bence, veya çok sembol içerdiğinden ben anlayamadım. ancak karakter ve dünyadaki yozlaşmaları gayet iyi anlatmış, toplum eleştirisi içerir.

    (bkz:child 44 )

    tom hardy, gary oldman, joel kinneman, jason clarke ve noomi rapace'i kadrosunda barındıran film. 2. dünya savaşı sonrası sovyetleri anlatıyor film. karakterlerin hepsi rus aksanı kullanıyor film boyunca, tom hardy döktürmüş, müthiş bir adam gerçekten. sovyetler içerisindeki pislikleri, paranoyaklığı anlatmış. ayrıca bu olaylarla paralel giden çocuk cinayetleri filmin konusunu oluşturmuş. temposu düşük ilerliyor ama sıkıldım diyemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın