resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 10706
    taraftarın bazı konularda haklı bazılarında ise haksız olduğunu kanıtlayan futbolcu. haksız olduğu durum nedir mesela;

    kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmemeli. sinema mı kapatıyorsun, reina'da mı kopuyorsun ne yaparsan yap. ama o sahaya çıktığın zaman bunların etkisinde kalmaman gerekir. arda son döneminde bunun etkisinde çok kalmıştı.

    2009-2010 sezonunda çıktığı 49 maçta 11 gol 26 asist yapmış olan hayvan gibi oyuncuydu. 2010-2011 sezonunda ise 19 maça çıkmış 6 gol 3 asist yapmış. kendine düzgün bakmadığı için ve aşırı zorlanmadan kasık yaralanması geçirmiş sezonun yarısında oynayamamıştı. bir sezon önce omuzlarda olan arda'nın bir sezon sonra kafası futbolda değildi. boş boş dolaşıyordu sahada. taraftara bu kötü yansıdı. kendisine protestolar arttı. sonra arda da gitti zaten. kendisine gelen fırsatı kaçırmadı. taraftar sinema kapatma olayları üzerinden yürümesi onu haksız kıldı. bence de haksız burada. taraftar onu oynadığı futbol üzerinden protesto etmedi. taktı bir sinemaya amk.

    peki arda taraftarı nerede haklı çıkardı ? 2011-2012'de atletico madrid'e gitti. 10 kilo verdi. her topa bastı. bir sene öne ruh gibi gezen arda, bir sene sonra her topa basan arda oldu. işte taraftar burada haklı çıktı. arda galatasaray'da iken de kilo verebilirdi, aklı sadece futbolda olabilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın