resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4612
    (bkz: #1780228) kendisiyle ilgili şu entry'nin son cümlesi söylenmiş en doğru şey olabilir. hatta buna taraftar ve yönetimi de ekleyin. hakemlerden hocaya, taraftardan yönetime herkesin siki bir tek bu çocuğa kalkıyor nedense. biz de biliyoruz eksikleri olduğunu, geliştirmesi gerektiğini. ama bu çocuğu da yok edelim de olcan'la debelenelim. hem hamza hoca'nın da işine gelir. kafası rahat bir şekilde olcan'ı, umut'u sokar her maç. yaptığı her hatada böyle gömerek mi geliştireceğiz bu çocuğu? evet 24 yaşına gelmiş, şimdiye kadar gelişimini tamamlamış olması gereken oyuncu gibi ezberden laflarınızı da duyar gibiyim. lütfen birbirimizi kırmayalım, azıcık mantıklı olun. türkiye'de kim bu yaşta gelişimini tamamlamış? üstelik emre üzerine koyan bir oyuncu. ama sizin gibi bilinçsiz ergen tiplerle bir yere kadar tabii. her hatasında ıslıklayarak özgüvenini yok ediyorsunuz çocuğun. tıpkı bruma'ya da yaptığınız gibi. tıpkı sinan'a da yapacağınız gibi.

    zeki olan hayatta da zekidir demiş birde akıllının biri. ya futbolcuların yüzde doksanı apaçi, kültürsüz, kafası hiçbir şeye basmayan insancıklarken neye dayanarak söylüyorsun bunu sen ya?

    ekleme: hayatta tek misyonu çok muhteşem futbol oynamak olduğu için kendini tanrı ilan eden bir adama tapanlardansanız insanların zekalarını çok fazla irdelemeyin lütfen ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın