resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4339
    (bkz: 8 ağustos 2015 galatasaray bursaspor maçı)n kahramanı olan hoca. 1-0 kazandı.

    topla oynama; bursaspor; % 51, galatasaray %49
    toplam şut; bursaspor; 18, galatasaray; 5
    isabetli şut; bursaspor; 3, galatsaray; 2
    başarılı pas; bursaspor; 309, galatasaray; 306
    pas başarı yüzdesi; bursaspor; % 81, galatasaray; %80
    korner; bursaspor; 8, galatasaray; 3
    orta; bursaspor; 3/16, galatasaray; 2/14

    2014-2015* kupa finalindeki maçındaki bursa kadrosu; harun tekin, şener özbayraklı, aziz behich, ertuğrul ersoy, fernando belluschi, şamil cinaz, ozan tufan, volkan şen, josue, fernandao, cedric bakambu. teknik adam; şenol güneş.

    sadece 2 ay sonraki bursaspor kadrosu; mert günok, emre taşdemir, serdar aziz, erdem özgenç, aziz behich, tomas sivok, şamil cinaz, ozan tufan, josue, cristobal jorquera, cedric bakambu. teknik adam; ertuğrul sağlam.

    sadece 5 oyuncu değişmemiş. serdar aziz'i de sayarsak 6. yani adamların 5 as oyuncusu gitmiş. yerlerine onlardan daha kötü adamlar gelmiş. teknik direktörleri değişmiş. bunlar sadece iki ay içinde olmuş. yepyeni bir takım kurmuşlar. sen ise ilk 11'e sadece 2 oyuncu monte etmişsin. sadece melo ile güç kaybetmiş, podolski ile güç arttırmışsın. bir senedir takımın başındasın ama iki ay önce kurulan takım senden daha fazla pas yapıyor. senden daha çok şut atıyor. senden daha çok orta yapıyor. senden daha çok topa sahip. senden daha çok korner kullanıyor.

    hacı. bunun izahı nedir ? yeni takım kurduk desen değil. ben yeni geldim desen değil. nedir ya bu rezillik ? bursa ile top oynuyorsun, barcelona ile değil. 5 şut atmak nedir ya bursa'ya. 1-0 kazandık ya tamam her şey süper.
App Store'dan indirin Google Play'den alın