resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4337
    uzun zamandır gördüğüm teknik olarak en zayıf hocadır. bakın teknik diyorum. oyuncu motivasyonu, oyuncuların performans artışı vs gibi gazlık konularda iyisin. futbol teknik bilgisi, oyuna müdahaleleri, teknik yapılanma, kadro mühendisliği gibi konularda bu kadar zayıfını hatırlamıyorum. bak bunu kupa kazandıktan sonra yazıyorum.

    geçen sene ki takımın üzerine yapılanma anlamında en ufak bir katkısı yok. en başından beri alınması gereken eksik bölgelerin hiçbiri alınmamakla beraber bir de melo nun gidişiyle daha da kötü duruma gelmiş takım. ihtiyacın olan hayati bölgelere oyuncu alma orta sahayı doldur, sabri ye bas parayı. madem zor durumdayız bunları niye aldın. bunlara vereceğin parayla bi tane adam akıllı sağ bek, ya da santrfor alırdın. yine yapılanma noktasında hem yönetim hem hoca sınıfta kalacak böyle giderse. 15 agustos taki toplantıdan olumsuz sonuç çıkması demek bu açıkların kapanamayacağı hatta melo nun yeri doldurulamazsa da derin bir boşluğa düşeceğiz demektir. lig başladı sen hala eksiklerini kapatmamışsın. bunları bugünden görün yarın ağlamayın. sonuç odaklı futbol izleyen ve değerlendiren güruh yarın kötü sonuçlar geldiğinde 180 derece çark eder. örnekleri çok yaşandı.

    2 senedir konusuyoruz defans hattı çok kötü diye sen naptın sabri ye zam !!!!! çok mu zor arkadaş bunca adam alana kadar derleyip toparlayacak bir stoper ile sağ bek almak. hiç para yok bahanesine sığınma aldın mı alıyosun. ujfa gibi bir adama kaç para verdin de yine veremeyeceksin. yine takımın omurgası olacak stoperden sonra en önemli nokta olan orta sahan çok yumuşak ve temposuz. ne ofansa ne defansa katkısı yok. avrupa ya çık bu takımla da görelim bakalım noluyor. bir musibet bin nasihatten iyidir derler de muslera sayesinde o musibet de bir türlü olamadı.

    podolski diye adam alıyorsun oynacağı forvet yok. sonra burak vazgeçilmezimiz akjsdfbakjgf..... onu da göreceksin de iş işten geçecek. gol atınca iyi oyuncu, kazanınca iyi takımsın öyle mi? geçen sene avrupa da gelenden gidenden 4 yiyen takımda en ufak farkın yok şu noktada. ha amacım super cici lig diyorsan onu da çık de açıkça kardeşim ya da dur deme denmez öyle şey bizim tabiatımıza aykırı. 20 gün kaldı transferin bitmesine haftaya da lig başlıyor. alma da göreyim !!

    kadro mühendisliğine bol eksi verdikten sonra oyuna müdahalelerine gelelim ya da hiç gelmeyelim vallahi allah a emanet.

    aman diyeyim hoca şu muslera'ya yağla balla masaj yap. dünya ahiret sana bu kadar iyilik yapacak başka da adam bulamazsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın