resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4602
    galatasaray formasını giymek bu kadar kolay olursa böyle olur işte arkadaşım.

    bu neyin gerginliği be kıymet bilmez herif. sen top sürmek haricinde hiçbir meziyeti olmadığı halde, bu doğuştan gelen yeteneklerinin üzerine de bir gram azim koymadan, hayal edemeyeceğin hayat standartlarına bu takım sayesinde genç yaşında ulaşmış bir insansın.ayrıca yine, senin gibilerin çok önem verdiği o popülarite zımbırtısına da galatasaray sayesinde sahipsin.yani galatasaray olmasa sen bir hiçsin. hatta hiç olman için de çabalaman gerekir.

    ama sen ne yapıyorsun? nice efsanenin terlettiği o forma altında, rakibine alakasız bir yerde, ortada hiç gerginlik bile yokken arkadan sakatlamaya yönelik bir hareket yaparak vurdumduymaz bir şekilde seni sen yapan takımı sahada yalnız bırakıyorsun.

    hadirakibine saygın yok, bunu zayıf karakterine veriyorum. kendine saygın yok kariyerini lekelekten imtina etmiyorsun bunu zayıf beynine veririm. ama senin galatasaraya da saygın yok ki bunu hiçbir şekilde mazur görmem.aklı başında hiçbir galatasaraylı da görmemelidir.

    bunu ilk defa da yapmıyorsun çünkü o küçük aklınla '' galatasaray'ın bana ihtiyacı var '' diye düşünüyorsun. işte hata da sana böyle düşündürenler de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın