resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1925
    bu adam kötüyse bizi kimi arıyoruz arkadaş? kendisi gayet iyi stoperdir. hakan da iyidir. tek sıkıntı iki ağır stoper yanyana olmuyor bir tanesinin hızlı olması lazım, şunu da hiç anlamış değilim. siz hiç real madrid, chelsea ya da psg maçlarını falan izlemiyor musunuz? ordaki 40- 50 milyon euro' luk adamlar hiç mi adam kaçırmıyor? hiç mi kaleciyle karşı karşıya gol yemiyor bu takımlar? örneğin; sergio ramos birçok futbol otoritesine insanına göre dünyanın en iyi stoperi ya da 3 stoperinden birisi. ben real madrid' in birçok maçını izlerim. özetlerinin hepsini izlerim neredeyse. sadece sergio ramos' un kişisel hataları yüzünden yenilen senede 7-8 gol rahat vardır. hatta aklıma gelmişken hatırlatayım.

    https://www.youtube.com/watch?v=QmM45TEFZXk

    alına size buz gibi real madrid- gs maçı. şu pozisyonda ramos kırmızı gördü. hem de umut bulut yüzünden. şu kırmızıyı bizim takımda şu pozisyonda gören olsa, o hareketi yapan olsa linç edilir. yani chedjou' nun da kişisel hataları abartılı derecede değildir ve gayet iyi stoperdir.

    bir diğer şey de yenilen her gol ya stoperin ya da kalecinin suçu değildir şunu anlayın artık. takım savunması diye birşey var. ben birçok golde sorumlu olarak ön liberoları görürüm adamı takip etmiyorlar diye.

    bizim takımda temel defansif sorun stoper değil özellikle( chedjou-semih-selçuk-bilal ya da hamit) 4' lüsünün uyumsuzluğudur. takım halinde defans yapmayı bilmememizdendir. stoperlerimizinden 3 ünün (koray,chedjou,hakan) ağır stoper olması dezavantajdır. ayrıca semih' in de birçok sıkıntısı vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın