resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4326
    galatasaray'ın başında bir sezonda 3 kupa kazanan teknik direktör. buraya kadar çok güzel. ama kazın ayağı öyle değil. sağ defans transfer diye bas bas bağırıyor, forvet oyuncumuz ruh gibi sahada dolaşıyor, melo'nun yokluğu başımıza büyük belalar açacak. muslera'nın inanılmaz formu, bu gerçekleri görmemize engel olmamalı.

    abi hiçbirimiz aptal değiliz. bu takımla ligde yine bir şekilde sonuna kadar kovalarsın, lakin şampiyonlar liginde karşına bayern, real, barca gibi futbol azmanları geldi mi ağzı açık ayran budalası gibi izlersin attıkları golleri. geçen seneden ders almak lazım. bundesliga'da kümeye oynayan dortmund ve besiktas'ın elinden kaçırdığı loser arsenal iki maçta da elimize verdi. geçen seneyle bu seneye karşılastırırsak durum stabil. fark yaratabilecek tek oyuncu aldık o da podolski. eksi olarak melo'yu kaybettik ki inanılmaz büyük kayıp.

    şimdi bu durumu hamza hoca göremiyor mu? görüyorsa neden müdahale etmiyor bu duruma? paramız yoksa çıksın 'para yok aq ne yapalım?' desin. fakat saçma sapan açıklamalar ile bizi keklemesin. 3 kupalı takımımıza en az 3 tane kaliteli transfer şart hocam. allah askına yakma bizi. git bul iyi oyuncuları, kulup de borca girip alsın... ya da yöneticiler elini cebine atsın. yoksa bu taraftar kazan kaldırdı mı ortalık toz duman olur, hepimiz üzülürüz.

    sunu unutma, bu sene basarısız olup fenere 4. yıldızı kaptırır, sampiyonlar liginde madara olursan aldıgın 3 kupayla birlikte akhisar'a sutlanırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın