resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4316
    gerçekten çok ama çok samimi söylüyorum, nefret ettiğim bir söylemdir ama acı da olsa gerçek olduğu için söylemem lazım; kendisi bizim gibi büyük bir klubün teknik direktörü kesinlikle olmamalı!

    kesinlikle ve maalesef bizi futbol kalitesi ve vizyon olarak bir adım dahi ileri götüremez! belki ileride kendisini geliştirir, bakış açısı değişir, o zaman olabilir. ama şu anki haliyle tamamen bir kısmet başarısı yaşıyor. sneijder, muslera, melo, burak ve yasin'in takıma verdiği ekstra katkılarla bugün burada bulunmaktadır.

    çıkardığı kadrolar olsun, oyuna yaptığı taktiksel müdahaleler olsun (nasıl bir taktikse artık!), oyuncu değişiklikleri olsun (%80 olasılıkla bizi oyundan düşüren değişiklikler!) her hareketinde bir korkaklık, her hareketinde bir ezbercilik ve her hareketinde bir bilinçsizlik olan kısmet abidesidir kendisi.

    bütün bunlara rağmen de 3 kupa kazanmıştır! bu da kaderin cilvesi olsa gerek! demek ki kalbi çok temiz. yoksa başka bir açıklaması yok yani. insan olarak çok seviyorum ama öbür türlü hiç güvenemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın