resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 4308
    8 agustos bursa macinda takimdan iki kisi sadece rakibe on alanda alan savunmasi yapip rakibin karsisinda duruyordu biri sneijder digeri podolski. cunku ikisinin de altyapi aliskanligi olarak onde kaldiysan ilk isinrakibe basmak degil yavaslatmak oldugunu biliyor. yasin top aktif alana gecmezse topa gitmiyor, selcuk oyun kuramayacak kadar yorgun, sabri allahlik ama sneijder'i oyundan cikardi. sneijder trip atti diye bunu yorumluyor adamlar. yok oyle bir sey, sneijder zeki adam yapilan cocukca degisiklige sinirleniyor.

    merak ediyorum, ne dusundu sneijder'i cikartirken.

    yaptigi aciklamalar ve futbola yaklasimiyla beni futboldan soguttu. tembellik yapmak icin su maci seyrediyorum, yapacak bsyim olsa hayatta seyretmezdim.

    jem paul'un futbolla alakasi yok, belli ki adam cok uzak kalmis ve hazir degil, sen bu adami kdroya alip neden oynatiyorsun?

    emre colak'i inatla neden sag kanat oynatiyorsun? bilal ve selcuk tandem oynayamaz cunku ikisinde de tempo yok neden onlu arkali koyup 3.birini ortaya koymuyorsun?

    podolski forvetten geri cikip top aldiginda etkili olan biri. turkiye'de onu tutabilecek adam yok neden bu adami ya cizgiye skstiriyorsun ya da merkeze cekip hava topu kovaliyorsun?

    selcuk'a adam kovala defansa yardim et demissin. adam kicini yirtiyor ama madem oyle bilal uzerinden oyna neden selcuk'a bir de oyun kurdurtup herifi oldururken takimi yavaslatiyorsun?

    sabri merkezle paslasmiyor hic, neden bu kadar topu skstirmasina izin veriyorsun?

    mantik cercevesinde bunlara cevap verebilecegine bile inanmiyorum artik. sorun futbolu bilmemen degil, sana dayatilmis seyleri yapmaya calismanda. yoksa bunlari bilemeyecek kadar cahil biri degilsin. ferhat oztorun'a en dogrucu futbolcu kisi kim diye sormuslardi ligtv'de, cocuk kimseyi soyleyemedi. onun yerine, bazen dogruyu soyleyememek zorunda kalabiliyorsun gibi laflar geveledi. bunu hamza'ya yorumlayabilirsin. yaptigi seylerin futbol akliyla uzaktan yakindan alakasi yok. bunun sebebi de bariz sekilde menejerler ve baska teknik direktorlerin dayatmalarina gore is yapmasi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın