resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 9130
    bu adamın futbol içinde yaptığı her hareket numara. bakın topu diker muslera. top burak ve yanındaki defans oyuncusuna gelir ve burak efendi zıplar. zıplar ama sadece zıplamış olmak için yapar. topu ıskalar havada. kaybederiz topu. topa dokunsa bile asla indiremez.eminim benim gibi bunu farkeden vardır. fark etmeyen varsa burak' a baksın.

    bir diğer yapıyormuş gibi davrandığı iş prestir. presi sadece pres yapıyor dedirtmek için yapar. bu kadar fake koşulmaz. numara yapıyor. kafasında topu almak değil ödevi baştan savma yapan öğrenciler gibi durumu idare etmek var. koşu yoluna koşmaz. karşısındaki topçunun üstüne gelir.

    kendisi ve badisi haricinde bir futbolcumuz gol atarsa sevinmez. seviniyorsa bile inandırıcı değildir. takımı için oynamaz. istatistik için oynar.

    büyük maçlarda bir kere bile oyunun şeklini, havasını değiştirdiğini göremezsiniz. burak oyunda olunca atarız şimdi diyemedik. yedek olsa küser. taraftar yuhalasa küser. girdiği pozisyonları cömertçe harcar. iç sahada yapılan rahat maçlarda 2 gol atar. qral denir.

    pas atamaz. bakın iddia ediyorum gs forması altında bu kadar kötü pas atan iki forvet oyuncumuz daha gelmemiştir*. kimin bedduasını aldık biz. pası oyuncunun gerisine atar, yanına atar. pası yavaş atar. ama uygun şiddette ve doğrultuda atamaz.

    geldim şimdi beni en çok çıldırtan özelliğine. bu adam yüzünden oyunu yıkamıyoruz karşı sahaya. baskı oluşturamıyoruz. ilerde pas yapamıyoruz. set oyunu oynayamıyoruz. tek amacımız burak efendinin önüne top yuvarlamak olduğu için organizasyondan uzağız. bu gidişle bu adamın feci katkılarıyla sezonu sinir krizleri içinde geçireceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın