resim
André-Pierre Christian Gignac
Takım:Tigres UANL
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.87
Uyruk:Fransa
  • 238
    hamza hamzaoğlu bizzatihi vermiş olduğu ve tvlerde izlediğimiz demeçlerinde, "burak ile tatlı rekabete girecek bir forvet transferi yapabiliriz" demedi mi? dedi.
    peki aynı hoca zamanında gignac'ı istiyorsa, gignac'ı burak ile tatlı bir rekabete sokmak için mi istiyordu? pek zannetmiyorum.
    gignac-burak mı oynatmayı planlıyordu? cevap evet ise, madem kafasındaki sistem bu şekilde ise, madem ki gignac'ı alamadı yönetim, neden muadili bir oyuncuyu burak'a partner olarak düşünmüyoruz hala?

    bu üç dataya göre, ya hocanın zamanında gignac'ı istediği yalan, ya "burak ile tatliş rekabete girecek bir futbolcu alabiliriz" demeci yalan, ya yönetimin icraatları(!) hamza hocayı çelişkili demeç vermeye itiyor (bence gerçek budur), ya da hoca hangi sistemle ne tarz futbolcularla oynayacagına henüz karar vermiş değil.

    maxi pereira-sabri sarıoğlu ve j.paul karacan olayları gibi anre pierre gignac olayı da galatasaray'ın hem teknik hem idari açıdan ne derece plansız programsız ve yalan dolan içinde yönetildiğinin açık bir kanıtıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın