resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 4269
    neler oluyor bu taraftara, neden kaybetti kendini böyle? neden haddinden fazla yükleniliyor hamza hocaya?

    kimisi sosyal medyada hiçbir şeyi beğenmeyen kişilerin gazına, kimi medyanın dolduruşuna, kimi de çok yanlış yaptığını düşünüp başlıyor yazmaya, eleştirmeye ve daha da kötüsü hakaretler etmeye. tabi ki olumlu-olumsuz dozunda her türlü eleştiri yapabilirsin, yapmalıyız da. çünkü görmezden gelirsen büyür de büyür ve zarar da verir. ama hakaretler ederek, ağır söylemlerde bulunarak, seni "bittik" dediğimiz anda ayağa kaldırmış ve 2 kupa kazandırmış, yarın da 3. kupa için mücadele edecek bir adamı üzmüş ve konsantrasyonunu bozmuş oluyorsun. hani son zamanlarda sıkca kullanıp içini boşalttığımız "galatasaray'ın evladı" sözü varya asıl böyle adamlar için söylenmelidir. +3 yıl, +5 yıl galatasaray'da oynadı diye galatasaray'ın evladı demek çok yanlış ve saçmadır.o galatasaray'ın evladı dediğinde sana manevi bir şeyler geçiryorsa kelimenin karşılığını bulmuş olur.

    hamza hoca öyle adam ki "vur ensesine al lokmasını" tadında. ama böyle olmamalı, bazı şeyleri değiştirmesi gerekiyor. çünkü bu hali en çokta kendisine zarar veriyor. bazen hatalı yaptığı şeyleri kendi sebeblerimle karşılaştırıp kızıyorum ona. aslında kendime de. neden bilmiyorum ama o geldiğinden beri başarılı olmasını istiyorum her seferinde. ve ona şansta veriyorum kendi kendime. çünkü en basitinden bisiklet sürmesini öğrenirken düşmeden öğrenemezsin, düşe kalka olur bu işler. hocanın da doğruları var kendince ekibince onları uyguluyor. olur veya olmaz görüyor. asıl olay bundan sonra başlıyor acaba hatalarından ders alıp daha iyiye gidecek mi? bunu görmek için hamza hoca'yı tam bir sezon izleyip görmeden de bişey demek istemiyorum.

    mesela okuyorum yazıyor bazı yazar arkadaşlarım. carole'u sen nasıl almazsın 2015 süper kupa maçı kadrosuna diyor ve eleştiriyorlar. ama şunu düşünmüyorlar muhtemelen antremanlarda bu hoca izliyor ve görüyor. ayrıca şunu söyleyeyim, evren göz bir hafta önce filan carole'u çok beğendiğini ama bazen hiç olmayacak yerlerde basit hatalar yaptığını ve bunu geliştirdikçe iyiye gitceğini söyledi. peki bunu kaç kişi biliyordu? ama eleştirecek bir şey bulduk mu fırsatını kaçırmadan başlıyoruz da yazmaya...

    valla ben hataları olmadığını söylemiyorum ve hatalı olduğu konularda var ama biz yine çok çabuk sabırsızlık yapıyoruz gibi geliyor bana. çok çabuk harcamamalıyız hamza hocayı. aslında taraftarın bir kısmıda prandelli'li galatasaray'ı hatırlıyor ve o korkuyu yaşıyor, " ya öyle bir galatasaray izlersek" korkusu. bunu da anlayabiliyorum ama dediğim gibi sabırsız davranıyoruz gibi geliyor bana.

    aklımdan geçenleri yazayım dedim. hatalı olduğum yerler olabilir,katılmadığınız noktalar olabilir, sadece kendi düşüncelerimi kafam esti yazmak istedim. ve artık kenetlenme zamanımızın da geldiğini düşünüyorum.

    #bugüngünlerdengalatasaray
App Store'dan indirin Google Play'den alın