resim
Yusuf Erdoğan
Takım:Konyaspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:32
Boy:1.71
Uyruk:Türkiye
  • 59
    (bkz: yerli futbolcu)

    https://vine.co/v/ew5iv6zHqIa

    yukarıdaki vine'dan da anlaşılacağı üzere iş disiplini olmayan, profesyonellikten bihaber, sorumsuz ve saha içinde şovmen davranışları eksik olmayan çok sayıda anadolu topçusundan sadece biri. bir futbolcunun ertesi gün karşılaşacağı takımın adını bilmemesi izah edilecek bir durum değil.*

    "memlekette alt yapıya önem verilmiyor." derken sadece yetenekli futbolcu yetiştirememe mevzusu kastedilmiyor. zaten tam tersine çok sayıda yetenekli genç futbolcumuz var. alt yapı eğitimi demek tek başına futbolcunun tekniğini, oyun bilgisini geliştirmek değildir. aynı zamanda bir meslek olarak futbolculuğun gençlere anlatılmasıdır, gençlere iş disiplini bilinci vermektir, gerektiğinde psikolojik destek vermektir (genç futbolcularımızın bir anda yüzbin liraları görüp gündelik hayatlarında sporculukla alakası olmayan davranışlar sergilemesi biraz da bu noktaki eksikliklerden kaynaklanıyor.)*, futbol dışında her insanın alması gereken temel eğitimlerin verilmesidir, futbol alt yapılarının akademi gibi iş görmesidir.

    17-18 yaşında yetişkinler gibi yaşamaya başlayan bu gençlere gereken önemi ve desteği vermediğiniz zaman karşınıza yusuf erdoğan'lar, batuhan karadeniz'ler çıkıyor işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın