resim
Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Shabab
Yaş:55
Uyruk:Portekiz
  • 84
    ekşiye yazdığım entry;

    --- alıntı ---

    ben galatasaraylıyım dolayısıyla trollediğimi düşünen çıkacaktır belki ama ben ciddiyim.

    siz manyak mısınız? bu ülkedeki 3 büyük takımın da hayali olan shaktar' a(her takım shaktar veya porto olmak istiyor ya hani) elendiği için eleştirilir mi yahu bir teknik direktör? bir düşünün bakalım turu fener geçseydi ukrayna basını lucescu ve shaktar' a neler derdi diye.

    bir maçtan adamın ne olup ne olmadığını anlamış hemen izleyiciler de, kendine yorumcu diyen cahiller ordusu da. bu takım 4-4-2 oynamazmış. galatasaray 4-4-2 ile şampiyon olurken fenerbahçe tek forvet mi oynarmış diye eleştiriliyordu fenerbahçe. şimdi adam çift forvet oynuyor bu kez de bunun için eleştiriyor aynı kişiler. neden? çünkü tek ilgilendikleri şey skor. yahu daha bir maç olmuş, vallahi yazıktır, günahtır.

    inanın beni çok ilgilendirmez, hatta fenerbahçe ve beşiktaş' ın kötü olması işime gelir. ama bugün size yarın bize. bıkmadınız mı bu aptallar ordusu tarafından hocanızın, oyuncularınızın, takımlarınızın eleştirilmesinden. yani biz de eleştiriyoruz tamam, ama sadece şunu düşünün. basketbol takımları yorumlanırken kaan kural' dan, murat muratanoğlu' ndan filan bir koç hakkında ''basketbolu bilmiyor'' ''bu takım alan savunması ya-pa-maz'' ''bak hoca, bu takım iki uzunla oy-na-maz'' gibi yorumlar duydunuz mu hiç? tüm yorumları koçun ne yapmak istediği üzerine ve bunun neden olmadığı üzerinedir.

    futbol yorumları nasıl? skora bak, kaybetmiş, o zaman salla gitsin; ''o orada oynamaz'', ''bu böyle oynamaz'' e o zaman nasıl oynaması gerekiyorsa geç takımın başına sen oynat abi, sen ele shaktar' ı eleyebiliyorsan. önder özen' i gördük kasımpaşa' da. oğuz çetin' in hocalık kariyerini, fenerli arkadaşlar benden çok daha iyi bilirler. bülent korkmaz futbolcu olarak hala efsanemdir, yolda görsem önünde eğilirim ama hocayken kanat atkaya' ya şu cümleyi yazdırmış adamdı ''hocam lütfen şu kewell' ı oynat. zaten herkes kötü oynuyor bari bırak kewell kötü oynasın''

    yapılan tüm yorumlar saygısızca. bunu ansıl göremez, bunu nasıl bilemez. niye göremesin yahu? bilgin gökberk zico için demişti; ''zico bloklar arasındaki mesafeyi göremiyormuş. ya o göremese yardımcısı görür, o göremese futbolcular görür uyarır. hiçbiri olmadı brezilya konsolosluğundan arayıp söylerler, ya seni bu akdar eleştiriyorlar şu bloklar arası mesafeyi kapat diye''

    sevgili fenerbahçeliler bu adam iyi hocadır kötü hocadır bilemem. inşallah da kötüdür o ayrı ama bir insan shaktar' dan 2 maçta 3 yedi diye kötü hoca olamaz, bunu biliyorum. bugün bir eşleşmede 3 büyük takımımızın hocaları ve kadroları birleşse yine shaktar' dır o turun favorisi, bu da bu kadar net. öyle 3 transfer yapılınca avrupa takımı olunsaydı psg, manshester city olurdu. adamlar götlerini yırtıyorlar şampiyonlar ligi şampiyonluğu için ama daha yarı finali göremediler sanırım. hani bizim dilendiğimiz, gelse tek başına bizi gruptan çıkartır dediğimiz ibrahimoviç var ya, o önce psg' ye yarı final oynatsın, sonra belki tek başına bizi gruptan çıkartır. kolay mı lan bunlar bu kadar? para lazım, tecrübe lazım, kalite lazım, ekol lazım, sistem lazım... biz biraz para harcadık mı hemen olacak sanıyoruz, e sen harcıyorsun da karşıdakiler harcamıyor mu?

    he kendimle ilgili de şunu ekleyeyim; sevgili hamza hoca. umut bulut yerine sinan' ı kadroya almazsan yukarıda yazdığım her şeyi yutar çok pis saydırırım. saygılar.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın