• 27
    $aka gibi servis, biraksin toplu ta$iti.

    reijkat ?
    reijkard ?
    reijkart
    reijkad?

    (bkz: frank rijkaard)

    --- hurriyet.com ---

    korkmaz: yıldırım arda'ya 30 milyon euro verirdi

    galatasaray hem lige hem avrupa kupalarına fırtına gibi başladı. tıpkı lige ve avrupa kupalarına başladığı gibi transferlerde de çok önemli hamleler yaptı.

    takımda uzun süre kriz yaratan lincoln giderken, elona, keita ve gökhan zan gibi avrupa’nın önde gelen futbolcuları ve rijkaard'ın önderliğinde üst düzey bir teknik kadro galatasaray’a katıldı. artık hem camianın hem de taraftarın galatasaray’dan beklentileri büyük ve galatasaray’da bu beklentilere daha ilk haftadan cevap vermeye başladı. ya da olaya tersten bakarsak reijkat keita’yı alıyor yerine brezilya milli takımında forma giyen elona’yu oyuna sürüyor.

    bu tabloyu ve geçmişi galatasaray’ın rijkaard’tan önceki teknik adamı bülent korkmaz’a sorduk. korkmaz radyospor’da “aydın cingöz ile gündem” programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

    işte bülent korkmaz’ın sözleri:

    en kaliteli yerliler galatasaray’da
    rijkaard’ın en büyük avantajı çok kaliteli futbolculara sahip. türkiye’nin en iyi yerli futbolcuları reijkard’ın elinde. ayrıca çok pahalı olmasına rağmen nokta transferler yapıldı. reijkart elinde iyi ve geniş bir kadro var. ve bu avantajları iyi kullanıyor. adnan polat’a göreve geldiğimde şunu söyledim, bu takımdan bu yıl şampiyonluk beklemeyin ama yeni sezon da lig bitmeden 3-4 hafta önce galatasaray şampiyonluğu kazanır. ayrıca üst üste iki yıl şampiyonluk sözü vermiştim. reijkard’ın avantajı şu. yerli ve yabancı futbolcular sakat değiller ve hazır durumdalar. sezon sonunda reijkad’ın eline hazır oyuncular verdik. ve tabiî ki rijkaard büyük bir isim ve felsefesini galatasaray’a yerleştirmiş görünüyor.

    geçen yıl ben futbolcuları kullanamadım çünkü sakatlıklar boğuştum. benim şanssızlığım bu oldu. galatasaraylılığımızı önde tutarak görevi kabul ettim. ayrıca yanlış transferler yapılmıştı. benim için çok onurlu bir görevdi.

    --- hurriyet.com ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın