resim
Ozan Tufan
Takım:Trabzonspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 286
    türkiye'de transfer piyasasında taşlar henüz yerine oturmadı.
    dolayısıyla anadolu kulüpleri futbolcularına 5 milyon eu'lardan kapı açtıkları zamanların hatırasını hala yaşıyorlar. bu gün inter'e melo takası olmadan gidip medel kaça birader diye sorsan alacağın cevap muhtemelen bursaspor'un ozan tufan için belirlediğinden daha uygun olacaktır. keza alex song için de durum böyle.

    futbolcu maaşına gelirsek, adam zaten aldığı parayı düşük bulduğundan arıza çıkarıyor. yani öyle 300 bin 500 bin vereyim oynatayım diyemezsin. en az 1,5 milyon eu isteyecektir senden.

    ben şahsen türkiye piyasası normale inmeden futbolcu transferine karşıyım.
    biz melo aramıyoruz. zaten melo bulamayız da. o gerçekten mevkisi için komple bir futbolcu. havadan karadan etkili. biz dinamik, takımın defansif yükünü üstlenebilecek ve pres gücünü arttırabilecek bir adam bakıyoruz. biraz da mental olarak defansif anlayışı gelişmiş olacak. yani aradığımız adam bulunması zor bir adam değil. almanya, fransa bunlardan kaynıyor. ozan tufan'a 6-10 milyon eu arası bir rakam vermek yerine bu tarz bir oyuncuyu bulmayı tercih ederim. galatasaray'ın defansif manada ciddi sıkıntıları var. oysa hücum hattı oldukça becerili. podolski'nin katılımı ve martinez'in de baya umut vermesini göz önünde bulundurursak ayrıca elimizde bir emre çolak'ın olduğunu da unutmazsak zaten orta saha ikilimizin bir tanesinin hardcore defans yapabilen bir azman olması bu takımın ihtiyacı. hatta bana göre ozan tufan'ı bu bahsettiğim tarz bir futbolcuyla birlikte oynatmak lazım galatasaray orta sahasında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın