resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4172
    kendisi hakkında haddinden çok çok fazla ipe sapa gelmeyen yorumlar yapıldı, yapılıyor, yapılacak.

    ama içlerinde en çok güldüğüm bir kısım taraftarımızın o her şeyi bilen tavırlarıyla "şampiyonlar ligi'nin ne olduğunu bu sene öğrenecek." minvalinde yaptığı yorumlar, ki bu kitlenin çoğunluğunu 86-2000 arası doğmuş taraftarlar oluşturuyor.

    o vakitler en büyüğü ilkokul çağına yeni girmiş olan bu kitle ya hamza hoca'nın turnuvanın daha ilk yılında manchester'ı eleyen kadroda olduğunu unutuyor ya hiç araştırma gereği duymamış ya da küstahlık dediğimiz ölümcül virüs onların nezdinde bu gerçeğe set çekiyor.

    ha aradan 20 küsür yıl geçti, futbol değişti, takımlar ve hatta kupanın formatı defalarca değişti diyenler de illa ki olacaktır. profesyonel seviyede topa ayak sürmemiş bizler star tv ekranlarından izleye izleye bu konuda profesyonel olarak ahkam kesecek bilgeliğe ulaştık da hamza hoca aradan geçen 20 küsür yılda cam fanusta, şampiyonlar ligi'nden bihaber mi bekledi?

    başarılı olur, olmaz burası ayrı konu. çok değil, 1.5 ay sonra bu süreci izlemeye başlayacağız. benim anlamadığım nokta şu, ben görünen köy kılavuz istemese dahi -hele işin içinde galatasaray varsa- %100 kesinlikte yorum ve tahmin yapmaktan kaçınırım. peki arkadaşlar, siz hamza hoca'nın başarısızlığına nasıl bir itikadla iman ettiniz ki ayet kesinliğinde ve keskinliğinde geri dönülmez yorumlar yapabiliyorsunuz? kabul etseniz de etmeseniz de %1 de olsa (bu benim oranım değil tabi ki) var olan hoca'nın başarılı olma ihtimali sizi ürkütmüyor mu? hoca'nın başlığına yazdığınız 80'li 90'lı sayılara varan yorumlarınızı yeme olasılığı sizi bu sayıları üç haneli sayılara çıkarma gayretinizden biraz olsun alıkoymuyor mu?

    hakikaten ilginç. inanamıyorum haşmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın