• 1234
    forvet takviyesi gerektiğine inanmıyorum. yani tabiki de burak yılmaz'a nazaran komple forvet alırsak oyunumuza katkısı çok olacaktır...
    ancak sağ bek ve stoper mevkiindeki eksikliğin çok daha kritik düzeyde olduğuna inanıyorum. forvet bir sonraki adım bana göre.

    sabri ofansif olarak fena değil, ancak o kadar kötü bir defans ki, sürekli adamını kaçırması bütün defans kurgumuzu bozuyor.
    stoper olarak koray'ı da, semih'i de, chedjou'yu da beğeniyorum. hakan balta ise cankurtaran. ancak bu adamların birlikte oynayacağı, tecrübesiyle ve oyun bilgisiyle defansı yönetebilecek bir isim lazım.

    aslında takımın dinamizmini arttıracak isimler katıldı. martinze ve carole oldukça güzel başlangıç yaptı. bilal'in performansı da önemli. artık selçuk da daha iyi oynamaya mecbur. yoksa zaman içerisinde formasını kaybedecektir. emre çolak ise benim herzaman ilk 11 oyuncum. yasin ve podolski de hücum bölgesinde daha çok top tutmamıza neden olacak oyuncular. sinan gümüş için bu sezon a takıma merhaba sezonu. bu bakımdan fena kadromuz yok. melo'yu kadroda tutabilir veya medel'i alabilirsek son derece tatminkar hale gelecek orta saha ve defans hattımız. evet yedeklemede sıkıntılarmız var fakat fenerbahçe'de de mesela nani'nin yedeği yok.

    fakat keşke bruma'yı da kadroda tutsaydık.

    bana göre sağ bek mevzusu kolay. illa müthiş bir adam değil ihtiyacımız. beşiktaş'ın beck transferi gibi temel futbol bilgisi iyi, yerini kaybetmeyecek bir oyuncu alsak bile defans kalitemiz önemli ölçüde artar. ancak defansın göbeğindeki o ismi bulmak çok önemli. takımın eniyle boyunu ideal seviyeye getirecek, dar alanda daha etkin pres yapmamızı sağlayacak şey bu. böyle bir oyuncu maçı daha dar bir alanda oynamamıza neden olacağından yaşlanmış oyuncularımızdan alacağımız performansa da büyük katkıda bulunur.

    umarım sezona başlamadan gerekeni yapma şansına sahip olur galatasaray yetkilileri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın