• 6
    bir baltaya sap olamayıp da galatasaray üzerinden prim yapmaya çalışan zavallı.

    o kadar mükemmel bir gözlemciyse gitsin real madrid ile filan çalışsın. onu istedik almadılar, bunu istedik almadılar ama hepsi de büyük yıldız oldu sonra. vay amk. ne gözlemciymiş be! kim bilir yıldız olacak diye önerip de bir halt olamayan kimler vardır o da ayrı konu.

    bruma herkese o kadar dert olmuş ki herkes her konuşmasında bruma' ya bir değiniyor. psg digne' ye 15 milyon euro verdi, yedek oturtuyor o ne olacak? bruma sakatlandı, 2 sezon hemen hemen hiçbir şey oynamadı ona rağmen bugün 9-10 milyon euro değer biçiliyor bu mu yanlış transfer, kötü transfer? tutsaydı bugün 30 milyon euroydu. elbette alacaksın böyle riskleri. asıl saçmalık 29 yaşındaki olcan' a 4.5 milyon euro vermektir, senden başka kimsenin istemediği serdar aziz' e 10 milyon euro vermektir. psg yapınca yatırım, biz yapınca salaklık. bruma transferi, benim galatasaray' da gördüğüm en akıllı transferlerden biridir. lafa geldi mi porto olalım, shaktar olalım, sanırsın bu adamlar sürekli altyapıdan oyuncu çıkartıyor. yok öyle romantiklik. parasını verip alıyor, geliştirip satıyor. bizim sorunumuz pek geliştirememek, o da zamanla olur. muslera nasıl geliştiyse diğerleri de gelişir, yeter ki gelişebileceği yetenekleri olsun. umut gibi bir adamı 19 yaşında aldığını düşün mesela, ne koyabilirsin üzerine? umut işte abi, daha temel futbol becerileri eksik adamda. ama telles? diyorsunuz ya neden savunuyorsunuz diye, çünkü topu alışı, düzeltişi, topla çıkışı ile benim tekniğim var diye bağırıyor adam. bunu bir oyuncuya öğretemezsin.

    scout şefi emre utkucan 2 oyuncuya kefilim dedi. biri bruma, biri telles ikisinde de çok ısrarcı oldum dedi. bakıyorum iki oyuncunun da potansiyeli var. gelişip gelişememeleri hem oyunculara hem de hocalarına bağlı artık. ben razıyım böyle transferlere, yeter ki o yeteneği görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın