resim
Zlatan Ibrahimović
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.95
Uyruk:İsveç
  • 1660
    hakkında son 2 aydır ara ara "geldi, geliyor" diye iddaların bilerek ortaya atıldığı topçu. bülent timurlenk demişti, van persie geldiği gün tekrar hortladı bu transfer haberi diye. yönetim taraftarın tepkisini dindirip onlara bir heyecan yaşatmak, odaklarını farklı yöne çekmek için bilerek yayıyor bu haberleri. birkaç twitter duyumcusu ve yalaka ertem dışında dış basında hakkında en ufak bir haber bile yok. beşiktaş ve fenerbahçe'nin ara ara yaptığı gibi resmi siteden bir yalanlama da yok!

    transfer dönemi bittiğinde çıkıp mario gomez transferinde olduğu gibi olmadı, çok para istediler, dengeler, yoksa kesin alırdık yani :( gibi kolpa açıklamalar yapacaklar. biz zaten ilgilenmedik ki diyecekler lakin şimdi susuyorlar. zaten hakkında girilen entrylere bakın, herkes "gelirse..." diye başlayan entrylerinde hayallerini yazıyor. tam yönetimin istediği şey oluyor anlayacağınız.

    http://www.rerererarara.net/...ovic&ara=gelirse

    edit: hatta geçenlerde tv'de şimdi hatırlayamadığım birisi* ergün gürsoy'un zamanında taraftar oyalansın diye ze roberto transferi ile ilgili iddiaları medyaya yaydıklarını itiraf ettiğini söylemişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın