resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4146
    her sezon hem mükemmel futbol oynayıp hem de rahat şampiyon olan, fenerbahçe'yi şampiyonluk sayılarında ikiye katlayan galatasaray'ı kötü futbolla şampiyon olduğu için utanması gereken rezil teknik adam.

    galatasaray'ın uzun süredir hem takır takır top oynadığı hem de şampiyon olduğu tek sezon 2011-2012. devam eden sezonda ilk yarı iyi futbol oynanmazken ikinci yarı drogba ve sneijder'in gelmesiyle işi bitirmiştik. şampiyon olduğumuz bu iki sezonda, şu anki kadroda olmayan ujfalusi, elmander, eboue, drogba, riera gibi tecrübeli ve kaliteli oyuncular vardı üstelik. geçen sezon şampiyon olan takımın, düzenli oyuncular arasında o kadrodan tek farkı alex telles ve yasin öztekin. alex riera'nın ne kadar üzerinde, yasin de hoca onu parlatmasa taraftarın bile çöp saydığı bir oyuncu hem de. adam bu yaş ortalaması 30'a dayanmış, hiç takviye edilmemiş eksik kadroyu sezon ortasında alıp şampiyon yaptı ama bu kimseye yetmedi çünkü şansa şampiyon olduk, top oynamadık diye sabah akşam gömülüyor taraftarca.
    bir kısım galatasaray taraftarı bok atma konusunda fenerlileri bile geçti. tebrik etmek lazım.

    eleştirecek belki pek çok şey yaptı ama o kadar taraflı, sabit fikirli yorumlar yapılıyor ki aklım almıyor. saha içi ve dışı hatalar yapmayan galatasaray teknik direktörü hatırlayan var mı? her sene takır takır şampiyon olduğumuzu düşünen var mı? cevap hayırsa elde edilmiş başarıları bu kadar değersizleştirmenin, karalamanın anlamı var mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın